вівторок, 20 листопада 2012 14:04

Олена Вінницька збирається зробити татуювання попри заборону чоловіка

Олена Вінницька збирається зробити татуювання попри заборону чоловіка
Співачка запевняє, що це буде на видному місці Фото: showbiz.delfi.ua

Чоловік Олени Вінницької постійно стримує її бажання розмалювати своє тіло. Сергій Большой дозволив зірці витатуювати лише один знак, на плечі, він означає нескінченність. Та попри заборони чоловіка Вінницька збирається найближчим часом зробити нове тату. Каже, що це буде щось особливе та помітне, повідомляє ТСН.

"І якби не він, то на мені було б уже штук шість-сім напевно, якщо чесно. Не факт, що це буде дуже велике татуювання, але це буде на видному місці. Це буде заявка про те, що вона є, тому що я вважаю, що татуювання повинне бути видно. Коли починаються ці нижні місця, на лобку, десь заховано, це не сміливо", - розповіла співачка в ефірі програми "ТСН.Особливе".

Між тим, нещодавно співачка зізналась, що мріє написати книжку та знятися у кіно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Олени Вінницької зривало дах, коли вона відмовилась від м'яса

"Я мрію написати книгу, дитячу казку. Я мрію знятися в кіно. Я мрію якомога довше взагалі залишатися на сцені. Напевно зараз в даний момент це моя найбільша мрія. Якщо ти чогось хочеш, то потрібно просто твердо в це вірити і йти до останнього, до кінця, і тоді життя тобі обов'язково піднесе якийсь цікавий сюрприз", - підкреслила Вінницька.

Зараз ви читаєте новину «Олена Вінницька збирається зробити татуювання попри заборону чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути