понеділок, 07 квітня 2014 10:10

Олена Вінницька розповіла, як їй вдалося дати концерт у Криму

Автор: nasheptali.com
 

Нещодавно співачка Олена Вінницька виступила з концертом у Криму, як їй це вдалося, вона розповіла у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Концерт цей планувався достатньо давно і переносився у зв'язку з відомими подіями. Не дивлячись на те, що мені після цього концерту у інтернеті написали багато неприємних речей, на кшталт: бабло не пахне, я просто хотіла би офіційно звернутися до всіх цих людей, які написали такі речі, що справа не в грошах, а в повазі до публіки і до своєї професії", - говорить Олена Вінницька.

Зірка під час візиту до Криму встигла відчути, що знаходиться на чужій території.

"Вперше у своєму житті в Крим я їду із закордонним паспортом, митниця, перевірка ти відчуваєш, що їдеш на чужу територію, як тільки ми вийшли з потяга, з вагону, до нас підійшла так звана самооборона, люди в чорному з пов'язками стали вимагати показати наш паспорт. З одного боку це смішно, чому ви вимагаєте мій паспорт, адже я пройшла дві перевірки поки їхала з материка в Крим, але ми не стали їм суперечити, щоб не втрачати час, показали паспорти. Біля готелю, де ми жили, стояли люди в камуфляжі, у самому готелі теж я зустріла військових, як мені пояснила адміністратор готелю, це російські військові, які там живуть вже довго", - поділилась подробицями поїздки до Криму Вінницька.

Зараз ви читаєте новину «Олена Вінницька розповіла, як їй вдалося дати концерт у Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути