Ексклюзиви
понеділок, 19 лютого 2018 11:33

Олена Шоптенко очікує на первістка

 

Учасниця "Танців з зірками" на телеканалі "1+1" Олена Шоптенко у відвертому інтерв'ю "Світському життю з Катериною Осадчею" зізналась, що очікує на первістка:

"Так, я вагітна. Зараз продовжую вести здоровий спосіб життя, правильно харчуюсь, та не бачу причин щось змінювати у своєму раціоні. Танцювати планую до тих пір, поки мені буде неважко це робити. Враховуючи те, що мій організм є натренованим і витривалим, проблем не буде. Більше того, фізична активність покращує обмін речовин та підвищує рівень кисню, тому вважаю, що вагітність потрібно проводити активно", - зізналась танцівниця.

Також Олена Шоптенко поділилась, що мріє про велике весілля та медовий місяць, адже зі своїм чоловіком Олексієм Івановим розписалась таємно – молодята досі не відсвяткували подію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наталю Могилевську 3 місяці вмовляли повернутися у "Танці з зірками"

У "Танцях з зірками" Олена склала пару українському актору та режисеру Ахтему Сеітаблаєву. Артисти дійшли до фіналу, але за кілька кроків до перемоги залишили проект. Останнім номером Олени та Ахтема на паркеті став кримськотатарський танець під пісню тренера "Голосу країни-8" Джамали "1944" у виконанні переможниці "Голосу. Діти-4" Еліни Іващенко, в якому режисер поділився болісними хвилюваннями стосовно своєї рідної землі, Криму

Після високих рейтингів "Танців з зірками" телеканал "1+1" вирішив продовжити легендарний проект на другий сезон, який глядачі побачать вже восени 2018 року.

Зараз ви читаєте новину «Олена Шоптенко очікує на первістка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути