середа, 24 березня 2010 13:39

Олексій Чадов заради амплуа ботаніка схуд на 8 кг (ФОТО)

У вівторок у кінотеатрі "Баттерфляй Ультрамарин" презентували нову російську комедію "Іронія кохання". Стрічку з російським актором Олексієм Чадовим та казахською красунею Асель Сагатовою знімали два режисера - Олександр Черняєв та Єржан Рустембеков.

За сюжетом персонаж Чадова, Іван - ботанік-невдаха, який прислухається до кожного слова своєї матусі. За іронією долі він закохується в Асель - успішну, вродливу, до того ж - наречену олігарха.

"На 2,5 місяці я перетворився на очкарика-ботаніка. У такому образі мене навіть не впізнавали на московських вулицях, де знімали фільм. - розповів Олексій. - Іван – це сучасний московський Шурік з комедій Гайдая. Зі мною особисто цей образ має лише одну спільну рису - щирість. Сподіваюся, я досі її не втратив. До того ж, я виріс у такому районі, де з "ботаніками" було туго, там всі радше набивали кулаки".

Аби втілитися в образ ботаніка, Чадову довелося за три тижні скинути вісім кілограмів.

"Весь світ плаче, не знає, як таке можливо, а мені легко далося! Я бігав, ситно їв лише раз на день, перестав пити пиво, яке дуже люблю, і став пити соки. Схуднути - це дрібниця. Як виявилося, куди важче набрати вагу", - зауважив актор.

"Такого дивака і дурака, як мій персонаж, важко зіграти, коли ти ведеш спортивний спосіб життя. Я три місяці не ходив до спортзалу - це дозволило мені бути зовсім неспортивним юнаком. Це жертва для мене", - зізнався Чадов.

За словами актора, одразу після закінчення зйомок, він побіг до спортзалу.

Для Асель Сагатової важким виявилося все.

"Мені дісталася масштабна роль, продюсери не знали, що від мене чекати, всі хвилювалися. За три тижні до зйомок я взяла пришвидшений курс з акторської майстерності, оскільки не маю професійної акторської освіти", - поділилась дівчина.

Романтичної історії поза знімальним майданчиком між акторами не трапилося. Вони кажуть, що надто важко працювали і було не до кохання. Але Чадов зізнався, що під час зйомок закохувався лише раз.

"Закохався, як у кіно, в акторку Агнію Дітковскіте, коли знімали фільм "Спека", - розповів актор.

Щодо планів на майбутнє, Чадов займеться ще й продюсерською діяльністю.

"Треба розвивати своє кіно. Надалі зніматимусь тільки у тих стрічках, які зможу контролювати. В нас вже збивається команда з декількох режисерів, продюсерів, сценаристів. Вже плануємо знімати фільм", - поділився він.

Фото: Наталя Чубенко/Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Олексій Чадов заради амплуа ботаніка схуд на 8 кг (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути