понеділок, 14 грудня 2009 12:38

Олександра Ніколаєнко разом з чоловіком готують борщ та індичку (ФОТО)

Чоловік президента конкурсу "Міс Україна Всесвіт" Олександри Ніколаєнко американський мільярдер Філл Раффін розповів про знайомство і стосунки зі своєю дружиною.

"Ми познайомились на Багамах близько восьми років тому і почали зустрічатися. Два роки тому одружились. Мене тоді вразили її вишуканість та врода. Вона прекрасно трималась", - сказав він в інтерв"ю телеканалу "Інтер" у програмі "Поза очі" з Юлією Литвиненко.

Бізнесмен зазначив, що Ніколаєнко приваблювала абсолютно всіх, а не лише його.

"Вона досить висока і значно перевершувала всіх дівчат, які її оточували. Я тоді подумав, що вона чарівна і має дуже спокійний характер. За два роки ми не мали жодної суперечки", - поділився Раффін.

За його словами, у бізнесі Ніколаєнко теж почувається як риба у воді.

"В Лас-Вегасі мені належить готель "Treasure Island" і Алекс є його невід"ємною частиною. Вона дуже жорстка бізнес-леді та відстоює кожну копійку, коли справа доходить до фінансів. Це для мене повна несподіванка, оскільки важко уявити, щоб Алекс мала досвід з фінансами", - підкреслив мільярдер.

Раффін повідомив, що її захоплення - це два цуцики, яких вона дуже любить. Також обожнює подорожувати.

"Надзвичайно любить бувати у Франції, відпочивати на пляжах Багамських островів. Вона має талант і хист обирати незвичайні місця для подорожей. Встигла побувати у багатьох екзотичних куточках і напевно бачила більше за мене", - зізнався він і додав, що у них з Олександрою є два великих літака для подорожей.

Чоловік української моделі похвалився своїми кулінарними здібностями і своєї дружини.

"На День подяки в цьому році я готував індичку, Олександра допомагала. Ми чудово провели день разом з її болонками. Звичайно вона готує борщ. Із м"ясних страв - відбивні. В домі працює наш особистий кухар, який узгоджує меню разом з Алекс. Іноді вона готує сама, проте переважно інструктує кухаря стосовно своїх і моїх уподобань", - розповів він.

Раффін також відкрив секрет і поділився, які подарунки отримає Ніколаєнко на Різдво у цьому році.

"Це 6-каратова смарагдова каблучка з діамантами, а також соболина шубка", - сказав він.

Зараз пара проживає у Лас-Вегасі у будинку з видом на гори. Чоловік і дружина запевняють, що їм подобається життя у цьому місті.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Олександра Ніколаєнко разом з чоловіком готують борщ та індичку (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути