Ексклюзиви
неділя, 23 квітня 2017 14:42

Олександр Скічко розповів, як готується вести Євробачення

Олександр Скічко розповів, як готується вести Євробачення
Олександр Скічко ФОТО: Корупція.Стар

Телеведучий Олександр Скічко став одним з ведучих цьогорічного конкурса Євробачення. Олександр вражений масштабами підготовки шоу, про це розповів у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Коли я вперше потрапив на сцену Євробачення і побачив весь зал, кількість світла, екранів, техніки я зрозумів, що не можу вимовити ані слова. Перша думка: "Господи, що я буду говорити? ", - каже Олександр Скічко.

"Все моє життя, як тільки почалася підготовка до Євробачення перейшло на англійську, я перестав дивитися кіно в кінотеатрі, дивлюсь лише вдома мовою оригіналу. Ми пішли всі втрьох на заняття з англійської. У нас є вчителька британка, таке відчуття ніби ми пішли знову до школи, нам дають завдання, перевіряють. Я почав розмовляти англійською зі своєю дівчиною, ми посваритися нормально не можемо, тому що не вистачає словникового запасу. Я подумав, коли вас починає щось турбувати, ви переходите на англійську і починаєте думати, що ви говорите, а не як це робите", - говорить Скічко.

Донька Леоніда Юрушева, одного з найзаможніших людей України, Єлизавета зустрічається з телеведучим Олександром Скічком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донька мільярдера Юрушева прокоментувала свої стосунки з телеведучим

Зараз ви читаєте новину «Олександр Скічко розповів, як готується вести Євробачення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути