Ексклюзиви
понеділок, 03 вересня 2012 20:35

Олександр Пономарьов став байкером
6

Фото: Фото: прес-служба Олександра Пономарьова

В останній день фестивалю "Крим М'юзік Фест" Олександр Пономарьов влаштував презентацію відеокліпу на англомовну пісню "Mamma, I fell in love".

Привітати Олександра з подією до ялтинського "Оазис-парку" завітали друзі та колеги, серед яких: виконавиця гімну EURO-2012 OCEАNA, співачка Наталія Могилевська, гурт "ДіО.фільми", Олег Скрипка, учасниця "Голосу країни" Наталія Гордієнко та інші.

Режисером та оператором нової відеороботи став Дмитро Перетрутов. У новому кліпі співак постав в незвичному для себе образі байкера. Співак стверджує, що на мотоциклі регулярно їздить з 2003 року, а цього літа навіть вирушив на своєму "Honda Valkyrie Rune" у мототур Європою.

"Разом із другом ми проїхали на мотоциклах 6500 км! Відвідали десять країн: Польщу, Австрію, Словенію, Словаччину, Італію, Францію, Німеччину, Швейцарію, Чехію та Угорщину. Мандрували у червні, тож по дорозі зупинялися і дивилися футбол, вболівали за Україну. Останні кілометри додому були найважчими: наприкінці подорожі м'язи у плечах наче здавлювало лещатами – так важко далася подорож. Але воно того варте! Я мріяв підкорити Європу на мотоциклі, а мрії мають збуватися!", - прокоментував Пономарьов.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Пономарьов став байкером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути