Ексклюзиви
вівторок, 28 серпня 2012 17:21

Олександр Пономарьов не знайшов, чим розважити себе в Ялті

Олександр Пономарьов не знайшов, чим розважити себе в Ялті
Співаку не підняли настрій навіть вуличні фокусники Фото: donbass.ua

Напередодні Крим Мюзік Фест Олександр Пономарьов на самоті гуляє нічною Ялтою. Зірку ніхто не помічав серед натовпу, повідомляє ТСН.

Кореспонденти "ТСН.Особливе" побачили співака на набережній, де він розглядав шоу вуличних фокусників. Пономарьов стояв у задньому ряду хвилин десять. Однак кримські циркачі не викликали у співака навіть усмішки. Такий самий похмурий Пономарьов вирушив до моря. Там співак і просидів п'ять хвилин, ніким не упізнаний. Утім поруч завжди був напоготові охоронець.

Між тим, буквально пару тижнів тому Пономарьов святкував 39-ий день народження. У цей день співак вирішив від усіх сховатися. Сашко відзначав свято з найближчими друзями у лісі, біля річки. Вітання співак приймав по телефону. А через те, що дзвінків було дуже багато, телефон довелось навіть кілька разів підзаряжати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олександр Пономарьов на день народження сховався від усіх у лісі

Зауважимо, що до свого дня народження артист присвятив собі кліп. За сюжетом, моложавий Пономарьов на байку переслідує дівчину та отримує привітання з днем народження.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Пономарьов не знайшов, чим розважити себе в Ялті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути