пʼятниця, 10 серпня 2012 13:36

Олександр Пономарьов на день народження сховався від усіх у лісі

Олександр Пономарьов на день народження сховався від усіх у лісі
Співакові виповнилось 39 років Фото: tsn.ua

Олександр Пономарьов присвятив собі кліп. Такий подарунок співак зробив сам собі на власне ж день народження. Артистові виповнилося 39 років. Вчора в інтернеті з'явився трейлер про себе коханого, повідомляє ТСН.

За сюжетом, моложавий Пономарьов на байку переслідує дівчину та отримує привітання з днем народження. Зазвичай у цей день Пономарьов влаштовує тематичні вечірки і запрошує на них увесь український бомонд. Але цього разу вирішив від усіх сховатися у лісі, біля річки. Вітання приймає телефоном і, як зізнався, дзвінків було так багато, що телефон довелося кілька разів підзаряжати.

"З друзями вирішили в похід піти. З наметами стоїмо, з кариматами, як положено. З вогнищем і з гітарами будемо святкувати. Поросьонка он молочного подарували. Торт тоже мені мають подарувати. Я ше правда не знаю, який. Це сюрприз", - розповів співак в ефірі програми "ТСН.Особливе".

Зауважимо, літню відпустку Пономарьов провів на мотоциклі "Harley-Davidson". На ньому подорожував Європою. Був у Словаччині, Франції, Каннах, Монако. Щоб добратися з країни в країну, витрачав годин 12. Подорожував сам, а у байк-клуб вступати не захотів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пономарьов об'їхав Європу на мотоциклі

"То не моє — напитися, похвалити свого мотоцикла і поборотися на руках", - пояснював співак.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Пономарьов на день народження сховався від усіх у лісі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути