понеділок, 19 листопада 2012 17:54

Олександр Домогаров потрапив до лікарні з ускладненнями

Олександр Домогаров потрапив до лікарні з ускладненнями
Кажуть, актор не правильно лікував застуду Фото: GLOBAL LOOK press

Популярний актор, зірка серіалів "Бандитський Петербург" і "Графиня де Монсоро" Олександр Домогаров потрапив до лікарні. Повідомляється, що причиною госпіталізації стали ускладнення після застуди, яку артист намагався лікувати самостійно.

Днями у своєму мікроблозі популярний актор Олександр Домогаров повідомив, що був госпіталізований. Артист написав: "Всім привіт, потрапив до лікарні .... Буде краще напишу....." Численні шанувальники і друзі актора тут же відреагували на повідомлення і буквально завалили артиста питаннями, що з ним трапилося, й побажаннями швидкого одужання.

Домогаров подякував усім за увагу до нього, залишивши в мікроблозі такий запис: "ВСІМ ВЕЛИЧЕЗНЕ СПАСИБІ ЗА ТЕПЛІ СЛОВА НА МОЮ АДРЕСУ В ТВІТІ, ТУТ НА МОЇЙ ОСОБИСТІЙ ПОШТІ І ВКОНТАКТЕ .... СПАСИБІ ВАМ ВЕЛИЧЕЗНЕ ЗА ВАШІ ПОБАЖАННЯ)". Олександр не розповів, чому саме потрапив до лікарні, однак деякі журналісти повідомляють, що всьому виною звичайна застуда.

Так, до того, як Домогаров опинився в лікарні, він самостійно намагався вилікувати застуду. У ЗМІ з'являються припущення, нібито актор неправильно лікувався, і це могло викликати серйозні ускладнення в його організмі. Сам артист розповів, як себе почуває зараз: "Ну якщо чесно - до кращого ще і ще .., але в порівнянні з тим, що було це величезний прогрес ...))))", - і припустив, що буде перебувати в лікарні ще пару днів.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Олександр Домогаров показав свою молоду дівчину

Артист розповів, що впродовж дня його відвідують друзі і близькі, а от ночі тягнуться неймовірно довго. Крім того, не особливо допомагають телевізор і телефон. Тим не менш артист сподівається, що вже незабаром залишить лікарню.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Домогаров потрапив до лікарні з ускладненнями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути