Ексклюзиви
четвер, 05 квітня 2012 15:56

На зйомках Домогаров просить курячий бульйон і багато кави

На зйомках Домогаров просить курячий бульйон і багато кави
Актор не знає людей, які ходять на його театральні вистави Фото: glomu.ru

На зйомках російському актору Олександру Домогарову потрібен лише хороший вагончик. Про це він розповів в коментарі Gazeta.ua.

"В мене невеличкий райдер: вагон, тепле місце, де я можу посидіти, відпочити і не бачити людей, які кажуть: "А можна з вами сфотографуватися?". Мені так хочеться їм сказати: "А що я схожий на мангуста або на мавпочку?". Ще прошу давати мені гарячий курячий бульйон на обід, чай без цукру і дуже багато кави", - зауважує актор.

Також Домогаров не знає людей, які ходять на його театральні вистави.

"Футболісти в театр ходять? Яка фігня. Якщо в театр прийде київське "Динамо", то кому яке діло до тих артистів на сцені, коли тут динамівці сидять. Інтелігенції в театрі також не бачив. Її зараз просто немає", - переконаний Домогаров.

Ще актор інколи не розуміє як зіграти свою роль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Домогаров плутає знімальні майданчики

"От беру п'єсу, начебто знаю як грати. Сиджу за столом репетирую і все розумію. А коли виходжу на сцену — розумію, що голий. Нема одягу. Через півроку розумію, що трохи вже приодягнувся. Але найстрашніше відбувається перед прем'єрою, коли все, що одягнуте на тобі — розчиняється. Завтра грати, а ти не розумієш як, хоч знаєш всю версію своєї ролі", - зізнався актор.

Зараз ви читаєте новину «На зйомках Домогаров просить курячий бульйон і багато кави». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути