Ексклюзиви
пʼятниця, 30 березня 2012 17:32

"Як тільки зникаю на три дні — пишуть: "Він п'яний, він алкоголік" — Домогаров про пресу

"Як тільки зникаю на три дні — пишуть: "Він п'яний, він алкоголік" — Домогаров про пресу
Домогаров кілька років уже воює з жовтою пресою Фото: segodnya.ua

Російський актор Олександр Домогаров ще не став зіркою. Про це він розповів журналістам перед прем'єрою свого спектаклю в Києві "Дивна історія доктора Джекіла і містера Хайда".

"Я не піднявся на зірковий Олімп. До нього ще багато доріг. В Росії, як і в Україні інституту зірок немає. Всі тільки хочуть так назватися. Зірка це той, коли приїде в Марокко, наприклад, і країна на п'ять годин впала. У нас свою відомість треба відвойовувати тим, що хтось каже: "Та він погано зіграв". А мені треба зробити щось таке, щоб сказали: "О, тепер добре зіграв, хоч ми його не любимо, але хай буде", - зауважує актор.

Виявляється Домогаров вже кілька років воює із жовтою пресою.

"Я хлопчик для биття преси і втомився від цього. Ніхто ж не знає, як я живу, але чомусь всі точно знають, як я живу і з ким. Дівчата вагітні і вже мають народити, але ж слони так не народжують, як ті дівчата. І всі про це пишуть, наче всі лежали в спальні і сказали: "Да, точно вона". Або в Калузі, де знімається кіно "Мар'їна роща" читаю газету, де на першій сторінці моя фотографія і заголовок: "Домогарова вигнали з міліції". Відкриваю 15-ту сторінку, читаю: "В Калузі проходять зйомки фільму...". Ну, далі не цікаво кого він грає і чого грає", - підкреслює Домогаров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дачу Домогарова обікрали бомжі

Ще актору не подобається, що преса прозвала його алкоголіком.

"Як тільки зникаю кудись на два-три дні, пишуть: "Він алкоголік, він п'яний". Або сиджу недавно в Калузі, друга дня, а мені приходить смс: "Ти живий?". Відписую: "Живий, а в чому справа?". Відповідають: "Тоді передзвони, бо всі кажуть, що ти заперся в будинку і взагалі лежиш в комі". Я розумію, що в людини істерика і відповідаю: "Я в Калузі, а не в комі".

Зараз ви читаєте новину «"Як тільки зникаю на три дні — пишуть: "Він п'яний, він алкоголік" — Домогаров про пресу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути