Ексклюзиви
четвер, 02 серпня 2018 12:03

Олег Винник відзначив ювілей в Домінікані
3

31 липня музикант Олег Винник відзначив свій 45-й день народження. Співак неодноразово зізнавався, що не готується до цього свята. За вже сформованою традицією іменинникові влаштовують сюрпризи його друзі і рідні. Нинішній рік не став винятком. Близькы артиста зробили йому оригінальний подарунок і запросили на берег океану.

До слова, в зв'язку з різницею в часі між Україною і Домініканською Республікою, де зараз знаходиться виконавець, його день народження тривав на 7 годин довше звичайного.

Першими фото з відпочинку Винник поділився на своїй сторінці в Instagram. Зокрема, на одному зі знімків артист зображений на пальмі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олег Винник зібрався підкорити Говерлу

"На день народження мені подарували .. пальму!", - жартома підписав Олег.

Крім того, співак опублікував відео, в якому подякував своїм прихильникам за привітання і побажав, щоб в їхньому житті Усі ж вони сповнились теплі слова, сказані на його адресу.

"Дорогі мої! Хочу подякувати вам за щирі слова привітання в мій день народження, за те що ви прикрасили моє свято своїми теплими побажаннями. Будьте і ви любимі, щасливі, бережіть один одного. Люблю вас шалено!", - зазначив Винник.

Свій гастрольний тур Олег Винник продовжить у другій половині серпня на стадіонах Кропивницького, Сум та Рівного. Потім співак дасть додаткові концерти в Чернівцях та Житомирі, а пізніше відправиться в південні і східні регіони України.

Зараз ви читаєте новину «Олег Винник відзначив ювілей в Домінікані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути