понеділок, 04 червня 2018 22:45

Олег Винник дав наймасштабніший концерт під зливою
7

Олег Винник розкачав Львів
Фото: Вальдемар Гайзлер
Олег Винник розкачав Львів
Олег Винник розкачав Львів
Олег Винник розкачав Львів
Олег Винник розкачав Львів

Олег Винник 2 червня в рамках концертного туру "Ти в курсі" влаштував грандіозне шоу жителям Львова.

Олег Винник виступив на стадіоні "Арена Львів", зібравши близько 20 тис. глядачів. Під відкритим небом співак порадував шанувальників своїми хітами і прем'єрами нових композицій.

Для виконавця і численної фан-зони не стала на заваді навіть злива. Глядачі в унісон співали улюблені хіти артиста "Ніно", "Щастя", "Вовчиця", танцювали під запальні треки з нових альбомів Винника "Дари добро", "Бджола Майя", "Ти в курсі", "Золота", аплодували стоячи баладам "Мати каже правду", "Хто я", "Передчуття". Під бурхливі овації публіки артист 4 рази виходив на біс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олег Винник презентував несподівану версію популярного хіта

Заради незабутнього шоу співак привіз з собою десять фур зі світловою і звуковою апаратурою, а також величезними світлодіодними екранами, що заповнюють всю площу сцени. Кожна пісня супроводжувалася відео і світловими ефектами, що створюють неповторну атмосферу, що справило велике враження на глядачів. Над створенням видовищної програми працювали кілька десятків людей.

Всеукраїнський тур Олега Винника "Ти в курсі" включає більше десяти стадіонів країни. Наступні стадіонні концерти артиста відбудуться у Вінниці, Полтаві, Хмельницькому, Івано-Франківську, Білій Церкві, Одесі, Кропивницького, Сумах, Рівному.

Зараз ви читаєте новину «Олег Винник дав наймасштабніший концерт під зливою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути