Ексклюзиви
середа, 21 листопада 2018 13:53

Олег Скрипка презентував авторське вино
8

Відомий український музикант, який прожив багато років у Франції, де і закохався у культуру вина,разом із компанією Шато Чизай, здійснив давню мрію - закоркувати власне авторське вино. Білий TRAMINER та ROSE PINOT NOIR першими дегустували відвідувачі ресторану COIN на гастровечорі "Осінь. Вино. Музика…"

"Бренд "Країна Мрій" молодий, і вина наші теж молоді – цьогорічні. Я є фанатом сухих вин, і особливо рожевих. Тому що рожеве вино унікальне і пасує для всіх випадків: до м'яса і до риби, можна куштувати і з десертом, і влітку, і взимку. Але у нас в Україні ще бракує добрих рожевих вин. Також моє - біле вино 2018 року винограду трамінер, цей італійський сорт, якому дуже пасують наші закарпатські землі, дає в гроно прекрасний баланс між цукром і кислотою та прекрасний насичений аромат" - розповідає Олег Скрипка.

Ідея робити власне вино визрівала у співака давно, бракувало лише поштовху і він стався на Закарпатті. У процесі виготовлення вина Олег приймав безпосередню участь. Особисто обирав дві ділянки на виноградниках Chizay Мала Гора, брав участь у зборі врожаю і відбирав найкращі грона винограду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Леся Нікітюк та схудла Наталія Холоденко відірвались на Хелловіні Миколи Тищенка

Авторські вина "Країна Мрій" виготовлені з виноградного соку так званої першої фракції - це сік, який стікає з передроблених ягід без механічного чавлення. Це найкраща основа для особливих вин, адже такий сік містить максимальну ароматику та інтенсивність смаку.

До речі, авторського вина артиста в Україні донині ще не існувало, це абсолютно екслюзивна історія.Вино "Країна Мрій" вийшло невеликою серією – усього по 10 тис. пляшок білого і рожевого вина, які можна скуштувати у ресторанах та придбати в інтернеті та винних бутіках відповідно з етикеткою "Країна мрій" під брендом "Шато Чизай".

"Виноробство в Україні – це частина нашої культури та давніх традицій. Зокрема на Закарпатті вона існує сотні років. Українці здавна любили вино, і наша країна колись була серйозним виробником вина і навіть експортувала його у Європу. І зараз я хочу запропонувати українцям повірити в українське вино. Колись таким самим чином я волів, аби ми повірили в українську пісню, потім в український одяг і кухню, і сьогодні ми бачимо, що українська пісня, вишиванка, наша гастрономія стали справжнім трендом буквально на наших очах! Сподіваюся, з вином станеться так само" – зауважив Олег Скрипка.

Раніше Микола Тищенко провів найочікуваніший Halloween столиці.

У Ніч усіх святих в самому центрі столиці за мотивами бойовика "Планета мавп", з'явилося покинуте місто зі зруйнованим літаком, кіньми і згорілим автобусом.

Зараз ви читаєте новину «Олег Скрипка презентував авторське вино». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути