понеділок, 29 жовтня 2018 14:07

Леся Нікітюк та схудла Наталія Холоденко відірвались на Хелловіні Миколи Тищенка
18

Микола Тищенко та його зіркові друзі повеселилсь на Хелловін
Фото: Прес-служба
Микола Тищенко та його зіркові друзі повеселилсь на Хелловін
Микола Тищенко та його зіркові друзі повеселилсь на Хелловін
Микола Тищенко та його дружина
Руслан Квінта та Нана

Микола Тищенко провів, найочікуваніший Halloween столиці.

У Ніч усіх святих в самому центрі столиці за мотивами бойовика "Планета мавп", з'явилося покинуте місто зі зруйнованим літаком, кіньми і згорілим автобусом.

Стрибаючі акробати з даху ресторану, божевільний пілот, що викрикує - розбуди в собі звіра і кількість мавп на чолі з Миколою Тищенком, якій в черговий раз вразив своїм костюмом не змогли залишити байдужим жодного гостя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина Тищенко бурхливо прокоментувала виліт чоловіка з шоу

Серед світських гостей були помічені: Микола Тищенко, Алла Барановська, Катерина Осадча, Леся Нікітюк, Володимир Остапчук, Наталя Холоденко, Руслан Квінта, Нана, Андрій Бедняков, Вадим Олійник, Юрій Ткач, Олена Войченко, Ігор Посипайко.

Gazeta.ua зірки прокоментували свої незвичні образи.

"Цілий рік готуємося до цієї вечірки, це найголовніший Хелловін столиці Миколи Тищенка в статусі "Ревізора". Тому і відповідальність велика. Костюм коштує 1000 євро. Команда зі 100 людей, приблизно, організовує все свято: масовка, приховані артисти. Гості не знають, що актори роблять провокації, анімацію, тому створюється такий настрій" - говорить Gazeta.ua господар свята Микола Тищенко.

"Готувалася дуже швидко, сьогодні в образі створіння, яке притаманне кожній жінці кожна з нас трішки в середині себе змія. Коли треба вирулювати з якоїсь ситуації, показувати зубки. Сьогодні всі намагаються бути кішочками, але, я вважаю, що змія більш актуальна: в ній більше отрути, можна прибирати непотрібних за допомогою укусів. Це мій перший Хелловін, минулого року феєрично пролежала вдома з крапельницею та температурою, тому цього року я вирішила, що навіть не зважаючи на концерт чи виступ , відзначити Хелловін, тому що всі під таким враженням після цих вихідних, шо не могла пропустити. Тим більше "Сейф" вражає протягом багатьох років, з історій друзів", - говорить співачка та діджей NANA.

Автор: Прес-служба
  Діджей Нана
Діджей Нана

"Головна зірка вечора Микола Тищенко, над його образом працює ціла група людей. А я, що встигла пошити за 3 ночі, те одягнула, тому я скромна зебра. Ми завжди радимося з творчою групою, коли обираємо тему вечора. Я терпіти не могла це свято, я була самотня і мені не було з ким кудись вийти. Я була з тих, хто в цей день пишуть, що всі зійшли з розумі, треба сходити у церкву. А потім життя змінюється, компанія теж, тому мені подобається святкувати цей день. До того ж це маскарад, своєрідне шоу", - розповідає дружина Миколи Тищенка Алла.

Автор: Прес-служба
  Микола Тищенко та його дружина
Микола Тищенко та його дружина

"Це "Ті-ті, тітюні", як називається моя нова пісня. Весела пісня: продовжуємо експериментувати в музичному жанрі. Пісня про дівчину з маленьким бюстом, мотиваційна, що не треба засмучуватися, треба вірити у чуду і вони великими будуть", - ділиться шоу-мен Дядя Жора.

Автор: Gazeta.ua
  Дядя Жора
Дядя Жора

"Юрі Ткач сказав, що я калібрі, якщо він так вважає – так воно і є. Раніше не було часу на Хелловін. Планету Мавп не бачила, тому я пташка, а не мавпа", - розповідає психолог Наталя Холоденко.

Раніше дружина шоумена і відомого ресторатора Миколи Тищенка 23-річна Алла Барановська емоційно прокоментувала вихід чоловіка з проекту "Танці з зірками".

Зараз ви читаєте новину «Леся Нікітюк та схудла Наталія Холоденко відірвались на Хелловіні Миколи Тищенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути