понеділок, 17 вересня 2018 17:11

Дружина Тищенка бурхливо прокоментувала виліт чоловіка із шоу

Дружина Тищенка бурхливо прокоментувала виліт чоловіка із шоу
","Щиро шкода, що пішов Микола! Щоразу з дітьми з нетерпінням чекали його виступу ", - написали підписники в коментарях

Дружина шоу-мена і відомого ресторатора Миколи Тищенка 23-річна Алла Барановська емоційно прокоментувала вихід чоловіка із проекту "Танці із зірками".

На сторінці в Інстаграм дівчина відверто описала свої враження та почуття.

"Ми не пішли на угоду з дияволом. Сьогодні все було так, як повинно було бути! Ми сильні та вільні! Я готова була до цього результату ще вчора на прогоні. Незважаючи ні на що, вони станцювали гідно! Щаслива, що ми були частиною цього шоу! І щаслива, що змогли гідно піти! Дякую всім за любов і підтримку!" - написала дружина.

Барановська додала, що її фаворитами у шоу є Беринчик і Сенєчкін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Микола Тищенко залишив "Танці з зірками"

"Ми дуже вболівали за вашого Колю! Без нього шоу дійсно буде сірим", "Якщо чесно, дивитися там немає на кого. Немає такої пари, що чекаєш прям виступу з нетерпінням. На Миколу було приємно дивитися. А тепер навіть і не знаю, "хто там головна зірка", "Щиро шкода, що пішов Микола! Щоразу з дітьми з нетерпінням чекали його виступу", - написали підписники в коментарях.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Мы не пошли на сделку с дьяволом, по этому сегодня все было так как должно было быть! Мы сильные и свободные! Я готова была к этому исходу ещё вчера на прогоне. Несмотря ни на что, ребята станцевали достойно! Счастлива, что мы были частью этого шоу! И счастлива, что смогли достойно уйти ! Всем спасибо за любовь и поддержку! Болею за Беринчика и Сенечкина❤️🙏🏻

Публикация от Alla Baranovskaya (@allabonya)

7-разова чемпіонка України з художньої гімнастики, 4-разова чемпіонка світу з танців на пілоні - Наталя Татаринцева і зірка шоу "Танці з зірками" на 1 + 1 - Євген Кот презентували студію "Тата Арт Ангар" в новому форматі школи.

Зараз ви читаєте новину «Дружина Тищенка бурхливо прокоментувала виліт чоловіка із шоу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути