вівторок, 11 вересня 2018 12:53

Зірка "Танців з зірками" з дружиною чемпіонкою навчатиме повітряній хореографії
14

Женя Кот з дружиною відкрив школу танців
Фото: Прес-служба
Женя Кот з дружиною відкрив школу танців
Женя Кот з дружиною відкрив школу танців
Женя Кот з дружиною відкрив школу танців
Женя Кот з дружиною відкрив школу танців

7-ми разова чемпіонка України з художньої гімнастики, 4-ох разова чемпіонка світу з танців на пілоні - Наталя Татаринцева і зірка шоу "Танці з зірками" на 1 + 1 - Євген Кот презентували студію "Тата Арт Ангар" в новому форматі школи.

"Ангар - наша мрія. Ми шукали це місце дуже довго. Коли ми побачили цю" коробку "(по-іншому не назву, тут було просто порожньо), розміром в 400 квадратів, ми зрозуміли, що ми знайшли свій будинок. Було багато перешкод , і з фінансової точки зору мрія здавалося непосильною. Але ми поверталися думками до цього місця знову і знову. І все ж вирішили ризикнути ", - поділився під час презентації Женя Кот.

Студії вже півтора року, але в цьому році засновники вирішили змінити формат. Тепер "Тата Арт Ангар" - школа повітряної хореографії, яка побудована на основі авторської програми Наталії Татаринцевої.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Королеви краси і довгонога Оля Полякова: українські зірки представили нову колекцію Андре Тана

"Я спортсменка і в будь-якій справі хочу бачити результат. Програма, яку я розробила, дозволить не тільки мені оцінювати ефективність своєї роботи, але і, в першу чергу, людям рухатися до своєї мети. Рівнева система створена для того, щоб кожен учень розумів свій успіх і завжди був мотивований і натхненний ", - пояснила свій підхід Наталя.

Сьогодні Ангар складається з трьох залів, де учні освоюють різні напрямки: зал "Простір" розрахований для занять гімнастикою і розтяжкою, "Повітря" має на увазі тренування на полотнах, кільцях і ременях, і, звичайно, зал "Пілон", де проводять тренування з pole dance. Програма побудована для трьох вікових категорій: Kids 3-5 років, Діти 6-13 років, Дорослі від 14 років.

Раніше стало відомо, що Павло Зібров став саме тим артистом, переговори про "Танці", з яким тривали довше.

Зараз ви читаєте новину «Зірка "Танців з зірками" з дружиною чемпіонкою навчатиме повітряній хореографії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути