Ексклюзиви
середа, 05 вересня 2018 11:39

Королеви краси та довгонога Оля Полякова: українські зірки представили нову колекцію Андре Тана
40

Андре Тан предствив нову колекцію
Фото: Прес-служба
Андре Тан предствив нову колекцію
Андре Тан предствив нову колекцію
Андре Тан предствив нову колекцію
Андре Тан предствив нову колекцію

У ВДНГ відбувся грандіозний показ знаменитого українського дизайнера Андре Тана в рамках щорічного Ukrainian Fashion Week 2018.

Локація була вибрана не випадково, так як вона тісно пов'язана з ідейним задумом самої колекції дизайнера - "зірками".

Саме тому місце проведення шоу "Танці з зірками" стало ідеальним вибором. Крім цього тематичним доповненням стали хіти Майкла Джексона, які підтримували унікальну атмосферу самого показу. У поєднанні з концепцією всієї колекції стилю кінця 1980-х початку 1990-х.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Схудлий Павло Зібров та секс-символ з США: "Танці з зірками" презентували новий сезон

Автор: Прес-служба
  Андре Тан предствив нову колекцію
Андре Тан предствив нову колекцію

Відкривала цей "зоряний" показ українська співачка Оля Полякова, а завершила колекцію своїм виходом на подіум телеведуча - Леся Никитюк.

На подіум вийшли: Оля Полякова, Леся Никитюк - провідна "Орел і Решка", "Хто зверху", учасниця проекту "Танці з зірками", Санта Дімополус - iT gitl, колишня солістка відомої групи "ВІА Гра", Анна Різатдінова - Олімпійська чемпіонка Україна, Анна Андерс - модель, телеведуча, переможниця конкурсу "Міс Україна Всесвіт", Елла Кандиба- одна з найуспішніших топ-моделей світу якій вдалося підкорити практично всі модні будинки Парижа, Нью Йорка, Лондона і Мілана, Евеліна Мамбетова - головний український трендсеттер в світі моди, на рахунку якої контрак ти з MAC, L'Oreal, Calvin Klein в Нью-Йорку, Юліана Деменьтьева- успішна модель була обличчям "Givenchy", "Calzedonia" і брала участь в показах в усіх французьких будинках моди, Ірина Капаніца - куратор соціальних проектів фонду Девіда Лінча і екс директором Нацкомітету "Міс Україна", Олександра Кучеренко - "Міс Україна 2016", учасниця шоу "Танці з зірками", Поліна Ткач - "Міс Україна 2017".

Зіркові українці мають чималу колекцію вбрання від Андре Тана у власному гардеробі. Так, співак Віталій Козловський може похвалитися не тільки чоловічими костюмами, а і сукнею від дизайнера. Про це він розповів Gazeta.ua.

"У мене чимало сорочок та костюмів від Андре Тана. Навіть сукня є. Свого часу я брав участь у карнавалі Каті Осадчої і виходив на сцену у сукні в образі Кончіти Вурст. Вийшло дуже круто", - говорить Козловський.

Шоу-мен Артем Гагарін теж розповідає про свої дружні стосунки з Андре Таном і говорить, що Андре Тан не тільки модний, а і бюджетний дизайнер у порівнянні з іншими.

"Свого часу на "Лігу Сміху" мені потрібний був смокінг. Я купив костюм у магазині Андре Тана. Пізніше вирішив придбати ще метелика та краватку. Пішов у бутік марки Dolce&Gabbana. В підсумку вартість аксесуарів вийшла рівна ціні всього костюму. Тому вважаю, що Тан не тільки модний та якісний дизайнер, а і доступний", - говорить Гагарін.

Найгарніший чоловік Богдан Юсипчук теж не звик витрачати статки на вбрання, але костюм від Тана вважає своєю найдорожчою покупкою.

"Перші речі від Андре Тана з'явились у мене, ще до того, як я почав співпрацювати з ним. Коли минулого року став обличчям його колекції, він мені подарував футболку і я в ній проходив ціле літо. Я не звик витрачати великі гроші на одяг, скоріше інвестую кошти, але смокінг від Тана свого часу придбав за 9 тис. грн. Це моя найдорожча покупка в гардероб", - говорить Богдан Юсипчук.

  Богдан Юсипчук
Богдан Юсипчук

Андре Тан представив абсолютно нову лінію одягу "Atelier Andre Tan" з колекціями осінь / зима і весна / літо, які виконані в стилі кінця 1980-х початку 1990-х. Колекція складається з універсальних речей. Шовкова блуза з джинсами, елегантне плаття в поєднанні з курткою денім в розмірі over size, лакова тканина, муслим, шовкове шиття, японський денім розшитий камінням "Swarovski" - це саме те, що має на увазі універсальний образ сучасної дівчини.

Андре Тан один з небагатьох українських дизайнерів, який творить для дівчат розміру XL.

"Ми не тільки представили на тижні моди нашу абсолютно нову лінію одягу" Atelier Andre Tan ", але і вперше в Україні використовуємо світову тенденцію" see now, buy now ", якщо бути точніше, то на наступний день після показу всі охочі зможуть купити колекцію в мережі магазинів "Andre Tan", - прокоментував Андре Тан.

Автор: Прес-служба
  Андре Тан предствив нову колекцію
Андре Тан предствив нову колекцію

Серед гостей були помічені: Микола Тищенко, Алла Барановська, Олександр Скічко, Ліза Юрушева, Віталій Козловський, Дмитро Гордон, Сніжана Онопко, Ігор Мірошниченко, Kishe, Володимир Остапчук, Соломія Вітвіцька, Катерина Осадча, Богдан Юсипчук, Джамала, Гайтана, Камалія, Віталій Козловський.

Вперше у КМДА в рамках Ukrainian Fashion Week відбувся показ колекції весна-літо 2018 українського дизайнера Андре Тана, яка присвячена євроінтеграції. Дизайнер презентував колекцію для жінок з пишними формами.

Вперше на українському тижні моди разом зі стандартними моделями на подіум вийшли дівчата розміру "плюс-сайз".

Зараз ви читаєте новину «Королеви краси та довгонога Оля Полякова: українські зірки представили нову колекцію Андре Тана». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути