середа, 19 червня 2013 17:01

Олег Скрипка не стримав сліз, розповідаючи про ДТП

Музикант Олег Скрипка в інтерв'ю ТСН.Особливе розповів про аварію, в яку потрапив вчора ввечері на вулиці Стеценка у Києві.

"Була десь 7.30 вечора. Ситуація така, що був затор, я їхав повз машини. На переході просто не видно людей. Родина десь за метрів 30-40 переді мною виходить", - каже Скрипка.

"У мене слава Богу не висока швидкість була. І єдине, що я міг зробити, я розумів, що я не встигаю загальмувати, я поклав мотоцикл і полетів вперед. Мене викинуло з мотоциклу. Він в одну сторону, я в іншу. Мотоцикл вже докотився до родини і збив з ніг людей… Якби я котився на колесах, то це б все", - зазначив він.

Скрипка надзвичайно радий, що через аварію ніхто не отримав серйозних травм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олег Скрипка на мотоциклі травмував маму з дитиною

"Всі живі, все в порядку. Ми зараз розмовляли з Григорієм і з Марією (постраждалі в аварії – ред.), що нам всім насправді дуже пощастило. Тому що могло би бути набагато гірше", - наголосив музикант.

Він також зазначив, що після ДТП зробив важливий висновок.

"Мій основний меседж зараз, я зробив висновок, що люди мають бути дуже-дуже обережними за кермом, це дуже небезпечно. І щоб люди на переходах теж були дуже обережними. Все", - сказав Скрипка, не в змозі стримати сліз.

Йому знадобилось кілька хвилин, щоб заспокоїтись. Музикант також додав, що міліція і швидка допомога приїхали дуже швидко, працювали всі дуже фахово. А люди, які проїжджали повз, не лишались байдужими, багато хто зупинявся і допомагав.

Нагадаємо, щоб попередити зіткнення з пішоходами Олег Скрипка навмисне поклав мотоцикл, але той все ж зачепив чоловіка та дружину на пішохідному переході. З ними також знаходилася їхня дитина, яка не постраждала. Постраждалі не мають претензій до музиканта.

 

Зараз ви читаєте новину «Олег Скрипка не стримав сліз, розповідаючи про ДТП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути