Ексклюзиви
пʼятниця, 15 лютого 2019 11:30

Оксана Байрак планує народити дитину

  Георгій і Оксана Байрак. Фото: kp.ua
Георгій і Оксана Байрак. Фото: kp.ua

Український режисер та сценарист Оксана Байрак має намір народити дитину.

Жінці 16 лютого виповниться 55 років.

За словами Байрак, в її новій квартирі будуть створені всі необхідні умови для дитини. Ймовірним батьком первістка стане її молодий обранець, молодший її на 23 роки, пише kp.ua.

"Цього року хочу народити дитину. Я вже рішуче налаштована. У моїй новій квартирі, де зараз закінчується ремонт,є дитяча кімната і дитяча ванна. Молю Господа, щоб цього року у мене з'явилася моя Ліза", - розповіла вона.

З першим чоловіком-однокурсником Олександром Копєйкіним майбутній режисер познайомилася під час навчання в інституті, разом вони прожили 10 років. Наступні романи і спроби вибудувати відносини з іншими чоловіками виявилися менш вдалими.

У 2011 році під час зйомок телепередачі "Давай одружимося" Оксана Байрак нібито познайомилася з тренером з фітнесу Георгієм. Хлопець виявився молодшим за телеведучу на 23 роки. З тих пір пара живе під одним дахом, при цьому Байрак як і раніше тримає особисте життя таємно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оксана Байрак планує весілля на Кіпрі

У 2013 році режисерка Оксана Байрак напередодні новорічних свят підготувала подарунок своєму коханому, тренеру з фітнесу Георгію. Цього року коханий зробив їй пропозицію. Режисерка не приховує яке загадуватиме бажання. Свій новорічний подарунок, який наречений їй привіз з Мілану, вона вже випадково знайшла.

"Я буду не оригінальною і куплю йому подарунок його улюбленої марки", - говорить режисерка. Зірка завітала у один з найдорожчих бутиків столиці, де провела цілу годину. Купила гарне взуття. На чеку була сума у 15 тисяч гривень.

Зараз ви читаєте новину «Оксана Байрак планує народити дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути