вівторок, 11 червня 2013 17:11

Оксана Байрак планує весілля на Кіпрі

Днями режисерка Оксана Байрак повернулася з Кіпру, де провела два тижні зі своїм бойфрендом Гошей.

Під час відпочинку жінка налягала на морепродукти та салат, бо за її дієтою суворо стежив коханий, який є фітнес-інструктором. Також Байрак ніжилася на спа-процедурах та підшукувала місце для майбутньої весільної церемонії.

Про це повідомляє агентство "artPRoUA".

"За останній час я так втомилася, що коханий зробив мені подарунок і просто наполіг на тому, що мені необхідно відпочити. Наш вибір припав на Кіпр і розкішний готель VIP класу. Знаходиться він у приголомшливо красивому місці - в заповідній зоні. Два тижні я була ніби в раю", - розповіла режисерка.

"І найголовніше, що на відпочинку я нарешті виспалася, і погода цьому сприяла. З 14 днів відпочинку, 5 лив проливний дощ. Це нонсенс для тих благословенних місць, адже востаннє такий погодний катаклізм відзначався на Кіпрі 95 років тому", - додала Байрак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оксана Байрак щомісяця фарбується у чорний колір

Оксана зазначила, що обожнює дощову погоду.

"Ця любов у мене родом із кримського дитинства! Обожнюю під дощем купатися в морі, а потім солодко засинати. Це абсолютна казка: барабанить дощ, свіжістю пахне море, пахне акація, а після цього відчувається аромат сонця в серпанку", - поділилася Байрак.

За словами режисерки, Гоша не давав їй переїдати під час відпустки.

"На Кіпрі мій ранок починався романтично: з чашки кави в ліжку, яку приносив коханий. У першій половині дня обов'язково пробіжка і плавання, вдень фітнес-центр і спа, де я відвела душу і побалувала себе. Насолоджувалася ваннами Клеопатри і всілякими масажами з ароматними кіпрськими маслами… Ось, правда, надмірностей у їжі Георгій мені не дозволяв", - розповіла любителька екстравагантних вбрань.

Тому Байрак насолоджувалася лише грецьким салатом та морепродуктами.

"Зізнаюся, що іноді потайки я збігала на оглядовий майданчик, розташований на даху готелю і спостерігала за шлюбними іграми яструбів - це неймовірне видовище! А таємниця моїх втеч полягала в тому, що я замовляла кульку морозива і "Маргариту", - зізналася Оксана.

Без шопінгу "ікона стилю" теж не змогла.

"Як же без цього?! Купила дві пари босоніжок з нової колекції "Prada". А ще туфлі, сумку і клатч від свого улюбленого малазійського дизайнера Джиммі Чу", - поділилася Байрак.

Наостанок вона зауважила, що їхнє з Гошею майбутнє весілля може відбутися саме на Кіпрі.

"Адже готель, в якому ми жили, славиться розкішними весільними церемоніями", - сказала майбутня наречена.

Зараз ви читаєте новину «Оксана Байрак планує весілля на Кіпрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути