пʼятниця, 04 липня 2014 13:29

Охлобистін придбав золотий телефон с портретом Путіна
2

Фото: super.ru

Зірка серіалу "Інтерни" Іван Охлобистін купив лімітований телефон італійського ювелірного бренду Caviar. Позолочений гаджет випустили обмеженою серією телефонів IPhone із золотим покриттям на задній панелі, де вигравірувані портрет президента Росії і перші рядки національного гімну країни.

У колекції всього 44 телефони, кожен з яких має свій порядковий номер. Задня частина корпусу телефона покрита шаром золота 750-ї проби і еквівалентна 18 каратам. Вартість одного телефону становить 147 тисяч рублів.

Актор дуже задоволений новим придбанням і так коментує свою покупку:

"У мене телефон з Путіним. Я купив золотий IPhone, де він вигравіруваний. Тепер буду жити в своє задоволення. Я люблю, коли все владналося і далі живеш для себе. Я дуже довго сміявся через ці телефони, у мене з ними пов'язана ціла історія. у цій колекції же всього сорок чотири штуки, а відлетіли вони вліт, хоча коштують шалених грошей. Річ перетворюється на легенду, а потім береш і продаєш її втридорога на eBay. Гроші свої відбиваєш, а залишок на різні онкологічні та благодійні фонди віддаєш. Тут така річ: і буржуїв пограбував, і задоволення отримав, і відрапортував ", - коментує Охлобистін.

Самі ж творці даної колекції впевнені, що мати у себе такий телефон - це верх патріотизму, адже Володимир Путін не тільки глава держави, він ще й найвпливовіша людина за версією журналів Forbes і Times. Дизайнери модного будинку Caviar вважають його символом нового покоління, вольовим і рішучим лідером і раді, що їх патріотична продукція користується такою популярністю.

Зараз ви читаєте новину «Охлобистін придбав золотий телефон с портретом Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути