понеділок, 16 серпня 2021 12:00

Одеський кінофестиваль: найпровальніші та найкращі образи зірок на червоній доріжці
20

На церемонії відкриття XII Одеського міжнародного кінофестивалю, який проходитиме до 21 серпня, зірки хизувалися неймовірними вбраннями.

У яскравих образах на червоній доріжці постали дворазовий номінант на "Золотий глобус" та зірка кінокартин "Гонка", "Безславні виродки" Даніель Брюль, співачка Оля Полякова, балерина Катерина Кухар, артист Іван Дорн з дружиною, акторки Ксенія Мішина, Катерина Молчанова, Наталя Васько, дизайнери Катя Сільченко, Христина Бобкова та інші. Більшість зіркових гостей одягнули вбрання від українських дизайнерів.

Однак є й ті, хто пройшовся червоною доріжкою у невдалих образах. Виконавець Фелікс Шиндер з'явився в білому костюмі, а його болеро прикрашене трояндами. Образ доповнив солом'яним капелюхом. А травесті-діва Монро вразила вбранням у стилі гейші.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Цілковита свобода: красуні на червоній доріжці вдягнули кросівки і повернулися до натуральних брів

Gazeta.ua підготувала, якими вдалими й провальними образами дивували гості Одеського кінофестивалю та українські зірки на червоній доріжці.

Президентка ОМКФ Вікторія Тігіпко вийшла в одязі українського дизайнера Артема Климчука
Фото: ОМКФ
Дизайнерка Катерина Сільченко похизувалася образом від The COAT by Katya Silchenko
Дружина голови Черкаської ОДА Олександра Скічка Єлизавета Юрушева у вбранні від Frolov
Балерина Катерина Кухар у Malva Florea
Артистка Оля Полякова в образі від Andre Tan

14 серпня розпочався ХІІ Міжнародний Одеський кінофестиваль. Триватиме до 21 серпня. Цього року на ОМКФ буде лише національний конкурс. Переможця оберуть глядацьким голосуванням.

Одеський міжнародний кінофестиваль уперше відбувся 2010 року. Це один із найбільших глядацьких кінофорумів у Східній Європі. Торік найкращим фільмом Одеського кінофестивалю стала українська стрічка "Атлантида" режисера Валентина Васяновича. Протягом 11 років проведення фестивалю його гостями були відомі у світі актори та режисери, зокрема Катрін Деньов, Крістофер Гемптон, Пітер Ґріневей, Кілліан Мерфі, Кшиштоф Зануссі, Джон Малкович, Роуз МакҐавен, Ерік Робертс, Клаудіа Кардіналле, Деріл Ганна, Даррен Аронофскі, Рутґер Гавер та інші.

Зараз ви читаєте новину «Одеський кінофестиваль: найпровальніші та найкращі образи зірок на червоній доріжці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути