понеділок, 19 липня 2021 08:05

Цілковита свобода: красуні на червоній доріжці вдягнули кросівки і повернулися до натуральних брів
6

Фото: Інстаграм

У моду іде щаслива доба свободи вибору - вважає письменниця і маркетолог Ірина Жураковська. На цю думку її наштовхнули свіжі луки з червоної доріжки Канського кінофестивалю.

"Iнстаграм підсунув у стрічку підбірку діорівських луків з червоної доріжки Канського фестивалю, у якій впало в око дві речі (не так про моду, як про суспільні трансформації, як на мене) :

1) кросівки. Так, це не просто кросівки в Каннах, це кросівки Dior. Ну тобто якщо навіть такий вишукано-жіночно-елегантний бренд, як Діор дозволив жінкам "злізти з підборів", то що вже нам, простим смертним?

2) брови. Оце вже років 10-15 я чекала, коли минеться мода на широкі та яскраві брови. Насправді мені просто не подобалася ця мода, тож я її ігнорувала навіть у той паризький період свого життя, коли загалом намагалася відповідати - але в Парижі це робити легше, ніж у Києві: вимоги нижчі. Так от на фото з діорівським мейком чимало жінок з тонкими, ледь помітними "натуральними" бровами.

Мій персональний прогноз: навряд чи тепер мода вдариться у протилежну крайність і київські красуні (не кажучи про Емілію Кларк) кинуться вискубувати брови і видаляти татуаж. Скоріше іде щаслива доба свободи вибору: можна широкі брови, а можна тоненькі. Можна колоти губи, а можна ні. Можна фарбувати чи ні сивину, можна поголити голову, можна не голити ноги, можна мати зморшки. Словом діорівським та іншим бьюті маркетологам доведеться якось викручуватися, але я у своїх колег по цеху вірю: викрутяться. Не звикати.

Тож не знаю, як вас, а мене такі зміни тішать, і не лише тому, що тепер мої брови знову в моді, - доходить висновку Ірина Жураковська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наречена Роналду вразила сексуальним образом на Канському кінофестивалі

"Взагалі, думаю, у нас все покоління травмоване постсовковою фізикою 1990-х, тому й модні на заході кросівки і спортивні костюми у нас так туго заходять", - ділиться вона.

З 6 до 17 липня на французькому Лазурному Березі тривав 74-й Канський кінофестиваль. Після затяжного локдауну це перший великий захід, який багато зірок відвідують особисто, пише Vogue.

Зараз ви читаєте новину «Цілковита свобода: красуні на червоній доріжці вдягнули кросівки і повернулися до натуральних брів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути