пʼятниця, 12 жовтня 2012 15:36

Обручка Дженніфер Еністон було піар-ходом

Автор: Фото: dailymail.co.uk
 

Минулої суботи, 9 жовтня, папараці зловили голлівудську актрису Дженніфер Еністон з шикарною обручкою. Виявилося, не зловили, вона сама дозволила потрапити їй в кадр.

Голлівудські фотографи тріумфували, адже їм вдалося зняти обручку Дженніфер Еністон. Раніше Джен завжди ховала її і фотографувалася, перевернувши прикрасу каменем у внутрішню сторону долоні.

Але, як з'ясувалося пізніше, перші фото каблучки були зроблені для рекламної кампанії фірми Living Proof, яка виробляє продукцію з догляду за волоссям. Саме на цих фото Еністон вперше показала каблучку.

Тому пізніше, щоб привернути увагу до компанії, зірка погодилася на постановочні папараці-фото на вулиці.

Тонкий голлівудський піар-хід.

Нагадаємо, голлівудська актриса Дженніфер Еністон зустрічається з давнім другом Джастіном Теру, з яким вони нещодавно оголосили про заручини. Однак як би не була зірка щаслива, здорового розуму вона не втрачає. Дженніфер має намір підписати шлюбний контракт, аби вберегти свій статок. На рахунку у Дженніфер приблизно 125 мільйонів доларів, якими вона не має наміру ділитися, якщо раптом дійде до розлучення, адже статок 41-річного Джастіна набагато скромніший.

Зараз ви читаєте новину «Обручка Дженніфер Еністон було піар-ходом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути