вівторок, 18 вересня 2012 11:25

"Оголений" скандал не вплинув на стиль герцогині Кембриджської
12

Незважаючи на мерзенні підступи папараці, герцог і герцогиня Кембриджські з успіхом продовжують своє турне на честь "діамантового" ювілею Єлизавети II.

На вихідних пара прибула на Соломонові острови. Приїзд герцогського подружжя став справжнім святом для місцевих жителів. Привітати Вільяма і Кетрін, які "пливли" на імпровізованому каное, вийшло близько 70 тисяч осіб.

Треба сказати, що Її світлість була хороша. Сукня з геометричним принтом від Jonathan Saunders, коктейльний капелюшок від Jane Taylor, намисто з квітів на шиї - дуже святково.

Трохи пізніше Вілл і Кейт прибули з візитом в резиденцію генерал-губернатора Соломонових островів. Незважаючи на офіційний статус зустрічі, герцогиня дозволила собі вдягти ще одне колоритне вбрання (і навіть без бретелей). Втім, дружина генерал-губернатора теж красувалася в різнокольоровій сукні.

Тим часом королівська сім'я вирішила оголосити справжню війну виданням, які вирішили нажитися на публікації скандальних фото герцогині. Представник Сент-Джеймського палацу, офіційної резиденції принца, вже повідомив, що формальні юридичні процедури проти журналу Closer почнуться в понеділок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Королівська родина подає в суд на журнал за публікацію "голих" фото Кейт Міддлтон

Як повідомляє BBC, екс-прем'єр-міністр Британії Джон Мейджор, який в свій час був опікуном принца Вільяма, заявив, що в даному випадку французьке видання "явно вийшло за рамки дозволеного".

За його словами, королівські юристи мають намір домогтися заборони на використання фотографій, а потім почати розгляд з метою стягнення збитків. Причому адвокати планують стягнути з видань, котрі опублікували знімки напівголої Кейт, досить велику суму. Щоб іншим не кортіло.

Найближчим часом французькій прокуратурі належить вирішити, розглядати цю справу як цивільну або як кримінальну.

Зараз ви читаєте новину «"Оголений" скандал не вплинув на стиль герцогині Кембриджської». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути