середа, 19 січня 2022 16:59

Обливання Руслани та гола дружина Бабкіна в снігу: як зірки відзначають Водохреще
5

19 січня відзначають одне із найбільших християнських свят - Хрещення Господнє. Його ще називають Водохрещем або Богоявленням. Віруючі згадують, як святий Іоанн Предтеча хрестив у річці Йордан Ісуса Христа. За традицією цього дня пірнають у крижану воду.

Як представники українського шоу-бізнесу святкують Водохреще, показує Gazeta.ua.

Зіркове подружжя Сергій та Сніжана Бабкіни щороку діляться атмосферними фото. Музикант не зрадив традиції і сьогодні. В Instagram показав, як купався в ополонці. А його кохана запалила мережу пікантним фото, на якому позувала голою в снігу. Інтимні місця прикрила віником для бані.

"З Хрещенням, дорогі. Міцної віри, кришталево чистих думок, барвистості у всіх ваших проявах", – звернувся до фанів співак.

Дружина співака Сергія Бабкіна Сніжана позувала гола в снігу
Фото: instagram.com/snezhana_babkina
Канадський шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво вперше пірнув в крижану воду
Музикант Сергій Бабкін щороку купається в ополонці
Покупалася в ополонці і володарка найбільших грудей України Міла Кузнєцова
Співачка Руслана Лижичко обтерлася снігом та облилася водою

Канадський шеф-кухар і зірковий суддя шоу "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво, який днями відзначив 50-річчя, теж дотримався української традиції. Цьогоріч він уперше пірнув в крижану воду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оголені депутати полізли в крижану воду - роздягнувся до трусів і Литвин

Щоб проглянути відео, гортайте праворуч.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Эктор Хименес-Браво (@hectorjimenezbravo)

Покупалася в ополонці і володарка найбільших грудей України Міла Кузнєцова. А співачка Руслана Лижичко обтерлася снігом та облилася водою. За словами зірки, вона робить це щодня для загартування. Відповідним роликом поділилася в Facebook.

Гравці донецького "Шахтаря" Тарас Степаненко, Микола Матвієнко та Андрій Пятов ранок 19 січня зустріли зануренням у Середземне море в Туреччині.

Cьогодні відзначається Хрещення Господнє — одне із найбільших християнських свят. У церквах зранку правляться урочисті богослужіння та освячується вода.

Віруючі згадують, як святий Іоанн Предтеча хрестив у річці Йордан Ісуса Христа. Син Божий прийшов до водойми у 30-річному віці. Рушив до берега, коли святий Іоан розповідав про прихід у світ Месії іншим людям, які теж зібралися охреститися.

Зараз ви читаєте новину «Обливання Руслани та гола дружина Бабкіна в снігу: як зірки відзначають Водохреще». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути