вівторок, 02 березня 2021 16:30

"Няньчити не збираюся". Ексдружина динамівця розповіла, якою буде свекрухою
5

Президентка львівського футбольного клубу "Ліон" та ексдружина колишнього динамівця Миколи Морозюка Ірина розповіла, як виховує дитину та якою буде свекрухою. Вона опублікувала допис, у якому описала правила, яких дотримується її син 5-річний Ілля.

Вона поділилася цим зі своїми підписниками в Instagram.

"Буду тією свекрухою, яка не вважатиме невістку "картоплею". У мого сина є кілька основних правил щодо дівчат. З дівчинкою, дівчиною, жінкою будь-якого соціального статусу і зовнішнього вигляду не можна сперечатися, лаятися, ображатися на них, підвищувати голос і, звичайно, ніякого фізичного насильства, крім того, що вона сама захоче темної ночі", - написала Морозюк.

Морозюк розповіла, якою буде свекрухою
Фото: instagram.com/irina_moroziuk
Також Морозюк поділилася думками щодо майбутньої невістки
Жінка зазначила, що чоловік має дарувати подарунки, турботу і нічого не чекати натомість
Морозюк розповіла, якою буде свекрухою
Спільний син Ірини Морозюк та ексдинамівця - 5-річний Ілля

Жінка зазначила, що чоловік має дарувати подарунки, турботу і нічого не чекати натомість.

"Матеріальне становище його сім'ї залежить лише від нього. Жінка хоче працювати - добре, не захоче - теж добре", - додала вона.

Також Морозюк поділилася думками щодо майбутньої невістки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як живуть діти відомих батьків

"Він має право обрати собі будь-яку наречену незалежно від віку, зовнішності, національності і т. д. Цинічну, з цицьками або без, з одним золотим зубом або навіть без нього. Для мене це зовсім неважливо. Тому що всі його перемоги або поразки в особистому житті - це його проблеми і тільки йому за це відповідати. Головне - не "залетіти" в 16, тому що я натовп дітей няньчити не збираюся", - розповіла вона.

Колишня дружина ексдинамівця Миколи Морозюка Ірина не втрачає шансу показати принади у відвертих образах. Президентка львівського футбольного клубу "Ліон" показала чергове еротичне фото з відпочинку в Туреччині. Морозюк позує в золотистому ліфі від купальника та джинсових шортах.

Зараз ви читаєте новину «"Няньчити не збираюся". Ексдружина динамівця розповіла, якою буде свекрухою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути