середа, 07 жовтня 2020 14:25

Скандальна Морозюк похизувалася розкішним бюстом і обміркувала типи стосунків
5

Колишня дружина ексдинамівця Миколи Морозюка Ірина не втрачає шансу показати принади у відвертих образах. Фото публікує в Instagram.

Президентка львівського футбольного клубу "Ліон" показала чергове еротичне фото з відпочинку в Туреччині. Морозюк позує в золотистому ліфі від купальника та джинсових шортах. Образ доповнили солом'яний капелюх та сонцезахисні окуляри.

У дописі жінка обміркувала типи стосунків.

Морозюк обміркувала типи стосунків
Фото: instagram.com/irina_moroziuk
Морозюк обміркувала типи стосунків
Морозюк обміркувала типи стосунків
Морозюк обміркувала типи стосунків
Морозюк обміркувала типи стосунків

"Я думаю, багато хто з вас ставлять собі питання: чому одні пари як кіт з собакою, а в інших майже немає конфліктів? Якщо є, то ненадовго, які легко і швидко вирішуються, без гучних скандалів і тривалих образ?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Тому що повія": найоголеніша президентка футбольного клубу відповіла на дратівливі питання

Пара - це 2 людини, які хочуть бути союзниками і максимально це намагаються робити, тому що обидва психологічно зрілі. Це приносить масу позитиву і задоволення. Коли 2 людини незрілі, у них безліч конфліктів на ґрунті особистого егоїзму", - написала Морозюк під фото.

Ексдружина колишнього динамівця Миколи Морозюка та президентка львівського футбольного клубу "Ліон" Ірина Морозюк вкотре опублікувала відверту фотографію в Instagram. На останній світлині Морозюк позує в сексуальному світлому боді.

Зараз ви читаєте новину «Скандальна Морозюк похизувалася розкішним бюстом і обміркувала типи стосунків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути