пʼятниця, 03 лютого 2012 11:38

Новим вокалістом Queen став гей-учасник American Idol

Новим вокалістом Queen став гей-учасник American Idol

Новим вокалістом групи Queen став поп-співак Адам Ламберт, який став знаменитим завдяки участі в шоу з пошуку талантів American Idol (український аналог - "Фабрика зірок"). Як повідомляє ContactMusic, артист підтвердив інформацію про свою співпрацю з колективом. Навесні і влітку 2012 року він має намір відправитися з Queen на гастролі.

Ламберт вже має досвід спільної роботи з учасниками Queen Брайаном Меєм і Роджером Тейлором. У 2009 році вони виступали разом у рамках однієї з програм American Idol. Незабаром після цього молодий поп-співак заявив, що не збирається ставати учасником Queen і не має наміру працювати з групою на постійній основі.

У листопаді 2011 року тріо знову виступило разом. Це відбулося на церемонії MTV European Music Awards. Після цього в музичній пресі стали з'являтися чутки про те, що Ламберт таки стане новим фронтменом Queen, і в грудні Тейлор повідомив, що відповідні переговори дійсно ведуться.

Коментуючи звістку про свою співпрацю з нині здоровими учасниками Queen, Ламберт зазначив, що не претендує на можливість стати повноцінною заміною Фредді Мерк'юрі. За його словами, він вважає за честь шанс виступати з Queen, і прекрасно усвідомлює той факт, що не зуміє стати для публіки новим Фредді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Queen випустить альбом з невідомими піснями Мерк'юрі

Як довго триватиме спільна робота поп-виконавця з Queen, не уточнюється.

Зазначимо, що під час своєї участі в American Idol Адам Ламберт підтвердив численні чутки про те, що він гомосексуаліст.

Перший вокаліст Queen Фреді Мерк'юрі помер у листопаді 1991 року у віці 45 років. Через 13 років після смерті фронтмена до групи приєднався Пол Роджерс, який до нещодавнього часу виконував обов'язки вокаліста колективу. Однак у 2009 році Роджерс пішов з групи, зазначивши при цьому, що, якщо музиканти Queen захочуть, він зможе виконувати вокальні партії на благодійних виступах.

Зараз ви читаєте новину «Новим вокалістом Queen став гей-учасник American Idol». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути