понеділок, 30 липня 2012 14:03

Новий бойфренд Ксенії Собчак негативно впливає на її стиль

Новий бойфренд Ксенії Собчак негативно впливає на її стиль
Телеведуча стала носити джинси і футболки Фото: ИТАР-ТАСС

Відома телеведуча, "блондинка в політиці" Ксенія Собчак стала виходити в світ не в гламурних вбраннях, а в простих футболках та джинсах, і всюди з'являється в компанії опозиціонера Іллі Яшина.

Світські кола не втомлюються обговорювати не тільки особисте, а й суспільне життя популярної телеведучої Ксенії Собчак. З якихось тільки їй відомих причин блондинка стала виходити в світ не в звичних квітчастих довгих сукнях від свого улюбленого дизайнера і подруги Уляни Сергеєнко, а в простих футболках та джинсах. Подейкують, ніби Собчак вирішила змінити імідж і перетворитися з гламурно-інтелектуальної діви в простачку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд відмовився повернути Собчак вилучені гроші

Мало того, тепер Ксенія виходить у світ не в гордій самоті, як раніше, а в компанії опозиціонера і, за чутками, коханого чоловіка Іллі Яшина. Злі язики не забули зазначити, що Собчак у своєму виборі нового стилю "косить" саме під Яшина, якого в тусовці прозвали "Юнкером". Сама популярна телеведуча категорично відмовляється коментувати подробиці свого особистого життя. Ілля Яшин теж мовчить про стосунки з Собчак.

Зараз ви читаєте новину «Новий бойфренд Ксенії Собчак негативно впливає на її стиль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути