вівторок, 08 грудня 2009 10:04

Новонародженого спадкоємця Абрамовича назвали єврейським ім"ям

  Даша буде суворою матір'ю
Даша буде суворою матір'ю

Відома світська левиця і галеристка Дарина Жукова назвала свого первістка Аарон Олександр. За даними ЗМІ, малюк з"явився на світ в ніч на 5 грудня. Зараз молода мама і новонароджений у повному порядку, а батько сімейства Роман Абрамович знаходиться поряд з ними.

Згідно з Біблією Аарон був братом і найближчим сподвижником пророка Мойсея, основоположника іудаїзму. Його відмінними рисами були м"якість і лагідність. Аарон був також верховним суддею Ізраїлю і вчителем народу. Друге ім"я малюкові дане на честь батька Даші, бізнесмена Олександра Жукова.

Нагадаємо, в інтерв"ю газеті Guardian за декілька місяців до пологів Дарина зізнавалася, що не хвилюється і планує бути суворою матір"ю. Також Дарина розповіла, що, дізнавшись про вагітність, кинула палити, але продовжує працювати, тому що сприймає роботу як задоволення.

Дарина Жукова народилася в 1983 році в Москві. Незабаром після її народження батьки - Олена Жукова і Олександр Радкін (Жуков) - розлучились. Після розлучення Олена вивезла дочку до США, де вони поселилися в Санта-Барбарі. У 16 років Даша прийняла пропозицію батька, на той час громадянина Великої Британії, і переїхала жити і вчитися до Англії.

Наречена Абрамовича народжувала в США, в клініці Cedars-Sinai. З медустановою, в якій з"явився на світ спадкоємець, олігарх і його кохана визначилися швидко, - знаменитий медичний центр в Лос-Анджелесі вже давно приглянувся зіркам як російського, так і світового масштабу. За деякими даними, Абрамович був присутній при пологах свого шостого спадкоємця.

П"ятеро інших дітей (два сини і три дочки) російському мільярдерові народила друга дружина, Ірина Маландіна, з якою він розлучився в 2007 році. За деякими даними, розлучення відбулося саме через роман Абрамовича з Жуковою, повідомляє Kleo.ru.

Зараз ви читаєте новину «Новонародженого спадкоємця Абрамовича назвали єврейським ім"ям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути