середа, 02 вересня 2009 17:33

В кінці жовтня Даша Жукова подарує Абрамовичу сина

В кінці жовтня Даша Жукова подарує Абрамовичу сина

У світській тусовці продовжують із захватом обговорювати майбутнє поповнення в сімействі Романа Абрамовича. Не дивлячись на те, що ані мільярдер, ані його подруга Дарина Жукова не робили офіційних заяв, світським пліткарям відомі всі деталі - не тільки стать майбутнього малюка, але навіть приблизну дату появи його на світ.

Нагадаємо, роман Жукової і Абрамовича почався в 2006 році, і, з чуток, саме Даша стала причиною розлучення Романа з дружиною Іриною. Познайомив пару батько Даши, бізнесмен Олександр Жуков, на одній з нью-йоркських вечірок.

Минулого року російські таблоїди повідомляли, що пара вирішила зіграти весілля. В день 25-річчя Даши Роман зробив їй пропозицію, на яку вона відповіла згодою. Передбачалося, що святкування пройде восени, причому відзначатиметься в шести містах світу, серед яких Москва, Лос-Анджелес, Лондон і Мальдівські острови. Проте криза, що раптово нагрянула, змусила нареченого відкласти весілля на невизначений період.

Декілька тижнів тому в бомонді заговорили про цікаве положення Даши. Зараз стало відомо, що Жукова вагітна хлопчиком і, "за розрахунком світських знавців, повинна народити якраз під день народження Романа Абрамовича, до 24 жовтня", повідомляє Kleo.ru.

Зараз ви читаєте новину «В кінці жовтня Даша Жукова подарує Абрамовичу сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути