середа, 19 серпня 2009 17:17

Роман Абрамович хоче, щоб Даша Жукова народжувала в Москві

Роман Абрамович хоче, щоб Даша Жукова народжувала в Москві

Схоже, Роману Абрамовичу слід поспішити з власним весіллям. І ніякі виправдання олігарха з посиланням на фінансову кризу не приймаються. Як повідомляють російські та британські ЗМІ, кохана мільярдера, дизайнер, галеристка, главред і просто красива дівчина Дарина Жукова знаходиться при надії. За деякими даними, поповнення однієї з найвідоміших світських пар відбудеться вже через декілька місяців.

Чутки про вагітність Даші підтвердилися на одній зі світських вечірок на Лазурному Березі. Плітки про стосунки Жукової та Абрамовича виникають із завидною періодичністю, проте в близькому оточенні олігарха до більшості з них ставляться досить скептично.

"На цей раз звичні чутки підтвердились з усіх боків. Сімейний проект сім"ї Жукових успішно реалізований", - пише оглядач "Известий" Божена Ринська. Даша дійсно вагітна і знаходиться приблизно на шостому місяці.

Російській пресі вторять і британські видання. За даними Daily Mirror, щасливий бізнесмен вже повідомив радісну новину своїм близьким друзям. Анонімне джерело, близьке до майбутніх батьків, розповіло таблоїду, що Роман і Дарина перебувають "в захваті і хвилюванні" напередодні народження дитини.

Стать малюка поки не відома. Батьки хочуть, щоб пологи пройшли в Москві, стверджують друзі пари. "Вони дуже хочуть поділитися з оточуючими цією новиною, але раніше повинні переконатися, що все буде добре", - розповіло обізнане джерело.

"Роман і Даша не можуть дочекатися того моменту, коли зможуть разом виховувати дитину. Даша і зараз залишається такою стрункою, що її вагітність просто неможливо помітити неозброєним оком, хоча минуло вже шість місяців", - поділився друг Абрамовича і Жукової з журналістами, повідомляє Kleo.ru.

Зараз ви читаєте новину «Роман Абрамович хоче, щоб Даша Жукова народжувала в Москві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути