вівторок, 22 вересня 2009 19:36

Даша Жукова довела, що вагітна від Абрамовича (ФОТО)

 

Ось вже місяць у російському бомонді обговорюється новина, яка обіцяє бути найгарячішою інтригою року. Йдеться про цікаве положення модельєра і галеристки, а також власниці титулу "Жінка року" за версією GQ ДариниЖукової. Як повідомляють таблоїди, не дивлячись на те що від офіційних заяв Дарина вважала за краще відмовитися, дівчина не проти підкреслити свій округлий живіт відповідним вбранням.

Днями наречена олігарха Романа Абрамовича з"явилася на вечірці модного журналу Pop. Як відомо, в даний час Дарина є головним редактором цього видання. Це був перший вихід на люди Жукової, після того, як всі російські і західні видання написали, що в недалекому майбутньому дівчина подарує Абрамовичу шостого спадкоємця.

Пара поки не коментує ці чутки. Не дивлячись на обітницю мовчання в пресі, Даша не приховує свого цікавого положення і підкреслює округлий живіт стильним вбранням від провідних дизайнерів. До речі, на вечірці Жукова з"явилася у вбранні від своїх улюблених дизайнерів Rodarte.

Нагадаємо, в кінці серпня ЗМІ повідомили, що Роман Абрамович і Дарина чекають поповнення. Причому став відомий і термін появи малюка (орієнтовно в кінці жовтня, якраз до дня народження олігарха) і навіть стать (подейкують, у Даші народиться син).

Що цікаво, чутки про весілля, які активно обговорювались минулого року, зараз з"являються рідко. Як відомо, святкування вже не раз переносилося. З чуток, причиною цьому стала світова фінансова криза, повідомляє Kleo.ru.

Зараз ви читаєте новину «Даша Жукова довела, що вагітна від Абрамовича (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути