четвер, 12 січня 2012 09:36

Новонароджена дочка Бейонсе потрапила до чарту Billboard

Новонароджена дочка Бейонсе потрапила до чарту Billboard

Ім'я новонародженої дочки співачки Бейонсе і репера Jay-Z з'явилося в R'n'B і хіп-хоп чарті Billboard, повідомляється на сайті видання.

Блю Айві Картер, яка народилася 7 січня, фігурує в хіт-параді як одна з виконавиць нової пісні Jay-Z "Glory". Справа в тому, що репер не лише присвятив цю композицію своїй дочці, але й використовував у пісні звуки її плачу. У числі виконавців композиції дочка Jay-Z вказана як B.I.C.

Таким чином, дівчинка стала наймолодшим "виконавцем", який потрапив до чарту Billboard, відзначає видання.

У R'n'B і хіп-хоп чарті пісня дебютувала на 74-му місці. Повний список пісень, які потрапили до чарту, буде опубліковано в четвер, 12 січня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бейонсе для своєї дочки підготувала дитячу з куленепробивними дверима

Jay-Z не єдиний музикант, який записав плач своєї новонародженої дитини для композиції. Раніше Стіві Вандер використав плач своєї доньки в пісні "Isn't She Lovely". Однак композиція була випущена лише через два роки після її написання і, відповідно, тільки тоді потрапила в чарт Billboard. Дочка Вандера, до того ж, не була вказана в числі виконавців пісні.

Зараз ви читаєте новину «Новонароджена дочка Бейонсе потрапила до чарту Billboard». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути