Ексклюзиви
вівторок, 26 травня 2020 12:38

Нові подробиці стосунків Тіни Кароль і Дана Балана розповів один із організаторів "Голосу країни"

Нові подробиці стосунків Тіни Кароль і Дана Балана розповів один із організаторів "Голосу країни"
Під час зйомок суперфіналу шоу Голос країн-10, який проходив на карантині, Дан Балан виходив у прямий ефір з дому Тіни Кароль Фото: instagram.com/tinakarol_fantina/

Характер стосунків Тіни Кароль і Дана Балана цікавить мільйони шанувальників. Знаменитості майстерно тримають інтригу. Керівник Big entertainment shows "1+1" Володимир Завадюк, який в тому числі відповідає за організацію шоу "Голос країни", теж трохи розпалив вогонь.

Завадюк зізнався, що instagram-директ щодня розривається від того самого питання - чи вірить він у любов між Тіною і Даном, зазначає Glam Wish.

"Я вірю в хімію між Даном і Тіною і її складно приховати. І Дан не раз говорив ще до початку шоу, до початку 9-го сезону, що він є одним з фанатів Тіни, він знає всі її пісні і переглянув всі її кліпи", - розповів Завадюк.

Під час зйомок суперфіналу шоу "Голос країни-10", який проходив на карантині, Дан Балан виходив у прямий ефір з помешкання Тіни Кароль.

"Більше того, в день суперфіналу вони були в одному будинку і це був будинок Тіни. Так, Тіна?" - сказав організатор шоу "1+1".

Однак продюсер Потап вважає, що любов Дана і Тіни існує тільки на екрані. І це "добре розкручена" історія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дан Балан випустив спільну відеороботу із Оксаною Мухою, що зворушила глядачів до сліз

"Наші люди люблять такі історії. Мені дуже подобається, що вони 2 роки тримаються за ручки і пальчиками один одного торкаються. Їм повірять, тому що вони рівно 2 роки ведуть лінію дуже акуратну: напівнатяки, напівспоглядання, напівторкання, якийсь символ є між ними. Це крута історія. Вона круто розкручена. Якщо ми про неї говоримо, і це цікаво, значить вона круто розкручена", - каже продюсер.

Продюсери вокального шоу "Голос країни-10" Тіна Кароль та Дан Балан останній місяць інтригували глядачів спільним виступом у фіналі. Вони обіцяли шалену пристрасть, що спровокувало чутки про роман зірок, пише "Апостроф". Зрештою, в спальні Тіни Кароль вони записали відео до пісні Дана Балана "Помнишь". Співачка підіграла хітмейкеру на своєму роялі. Це надзвичайно вразило прихильників.

Зараз ви читаєте новину «Нові подробиці стосунків Тіни Кароль і Дана Балана розповів один із організаторів "Голосу країни"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути