вівторок, 27 квітня 2010 09:07

Новенькій з "ВІА Гри" подарували соску (ФОТО)
12

Солістки популярного тріо "ВІА Гра" відзначили потрійне свято. На сьогоднішній день склад колективу можна назвати у своєму роді унікальним: Альбіна Джанабаєва, Надія Грановська і Єва Бушміна народилися в один місяць. Ось і вирішили дівчата відзначити один день народження на трьох.

Урочистий захід пройшов в одному з київських ресторанів. Вечірка почалася з того, що Альбіна Джанабаєва і Надя Грановська нагодували 21-річну Єву Бушміну, яка прийшла в колектив менше місяця тому, з ложечки. Старші колеги весь вечір жартома підкреслювали, що Єва - ще зовсім мала, і подарували їй набір з соски, слинявчика і дитячого харчування.

До речі, тепер уже екс-"ВІА Гра" Тетяна Котова в нещодавньому інтерв"ю розповіла, що її навряд чи можна буде побачити на дні народження когось з колишніх колег. Дівчина заявила, що в групі робочі стосунки, а не душевні.

На думку журналістів, процес прийняття нової солістки в згуртовані лави сексапільного колективу можна вважати завершеним. Альбіна Джанабаєва, яка завжди насторожено ставилась до тільки що прибулих учасниць колективу, на цей раз зізнається, що відчуває в Бушміній рідну душу.

"Я рада, що дівчата прийняли мене так швидко, і сподіваюся, що залишуся в проекті надовго", - розповіла Єва.

Бушміна - дванадцята за рахунком солістка легендарного тріо.

"Я швидко сходжуся з людьми. Навіть якщо мене провокують на якісь конфлікти, я не реагую. Не приховуватиму, багато людей говорили, та й фанати мені писали, що Надя і Альбіна - ух-х! Тому я була готова до будь-якої зустрічі. З Надею і Альбіною ми вмить один одного відчули. Мабуть, те, що ми всі за гороскопом овни, на нас впливає", - зізналася раніше нова учасниця колективу.

"Різниця у віці нам з Євою не заважатиме, вона не виглядає на своїх двадцять, та і ми виглядаємо молодшими", - зазначають, у свою чергу, Джанабаєва і Мейхер.

Kleo.ru, Life Showbiz

Зараз ви читаєте новину «Новенькій з "ВІА Гри" подарували соску (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути