Ексклюзиви
четвер, 17 жовтня 2013 13:57

Нова ВІА Гра Костюка зовнішньо не відрізняється від старої

У Москві продюсер Дмитро Костюк представив публіці новий склад гурту "ВІА Гра".

Глядачі та журналісти відзначили, що нові учасниці дуже схожі на колишніх солісток. Високі, з відмінними фігурами і кольором волосся: брюнетка, блондинка і руда.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Єву Бушміну Костя насадив одноосібно" — Дмитро Костюк про розпад "ВІА Гри"

"Я сподіваюся, що ви розумієте, під яким пресом я створив групу. Я хочу подякувати людям, які зібралися навколо мене і з якими ми виконали велику роботу для того, щоб вам було приємно відпочивати", - повідомив на презентації продюсер Дмитро Костюк.

Пісні новії ВІА Грі написав український композитор Олексій Малахов, який працює з Миколою Басковим, Таїсією Повалій і Борисом Мойсеєвим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Сам народ вибере нову "ВІА Гру" - Костянтин Меладзе

Група вже має кліп, записала сім пісень, дві з яких "Не відаючи перешкод" і "Жива" давно "крутять" на українських радіостанціях. Найближчим часом у планах Костюка - турне по Україні .

Презентацію нового складу легендарного колективу проігнорували зірки російського та українського шоу -бізнесу. Столи, для гостей, яких було запрошено близько 60 осіб, так і залишилися порожніми.

Зараз ви читаєте новину «Нова ВІА Гра Костюка зовнішньо не відрізняється від старої». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути