четвер, 18 червня 2020 15:21

Ніяких радянських котлет: Клопотенко пообіцяв змінити профтехосвіту, як у закордонних кулінарних школах

Ніяких радянських котлет: Клопотенко пообіцяв змінити профтехосвіту, як у закордонних кулінарних школах
Клопотенку доручили поліпшення одного профтехучилища, в якому поміж інших професій навчають на кухарів. Фото: instagram.com/klopotenko/

Кулінар 33-річний Євген Клопотенко поділився з українцями своїми амбіційними планами. Знаменитий кухар має намір змінити всю Україну.

Він уже розробив і запровадив меню в дитячих садках. А зараз упритул зайнявся реформуванням кулінарної освіти. Про це поділився в Іnstagram.

Клопотенко заявив, що докладе максимум зусиль до того, щоб бути кухарем стало круто і престижно.

"Я мріяв про це декілька років. Брався самостійно, домовлявся з профільним освітнім закладом і на власних ресурсах виховував декілька груп студентів. А минулого тижня підписав меморандум з @monukraine та почав офіційне співробітництво з київським училищем, де навчають на кухарів. Це початок нової історії в нашій країні. Історії, наприкінці якої професія кухаря стане крутою. Бо українських студентів вчитимуть так само, як це роблять у класних закордонних кулінарних школах. Я розроблю сучасну систему освіти, яка формуватиме з малих студентів офігезних кухарів. Ніяких котлет та радянського підходу до навчання", - сказав Євген.

Клопотенку доручили поліпшення одного профтехучилища, в якому поміж інших професій, навчають на кухарів. ⠀

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рюмсав від щастя і нереального смаку: Клопотенко розповів, як знімався у фільмі про борщ

"Моє завдання - повністю змінити цей заклад. Від кольору будинка, дизайну приміщень та лого до освітньої системи. Практику студенти проходитимуть не в їдальнях, як раніше, а в добрих ресторанах. Бо їхня база знань буде на класному рівні. І найголовніше: студенти матимуть можливість практикуватися в інших країнах. Зараз іде набір випускників 9 та 11 класів. Я особисто керуватиму відбором. Хто хоче вступити - заповнюйте анкету за посиланням в профілі. Є 2 корпуси училища. Я займатимуся тим, що міститься на Кирилівській", - розповів відомий кухар.

Кулінар 33-річний Євген Клопотенко розповів українцям, як пережити теперішній непростий час. Слушною порадою, якою керується сам, поділився в Іnstagram. Зірковий кухар визнав факт того, що життя всіх людей безповоротно змінилося. Але безболісно пристосуватися до змін - завдання не з легких. У Клопотенка є дуже легкий і дієвий спосіб це зробити.

Зараз ви читаєте новину «Ніяких радянських котлет: Клопотенко пообіцяв змінити профтехосвіту, як у закордонних кулінарних школах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути