пʼятниця, 03 квітня 2020 12:53

Обнулитися і любити свою маму: зірковий кулінар дав рецепт подолання кризи

Обнулитися і любити свою маму: зірковий кулінар дав рецепт подолання кризи
Зірковий повар визнав факт того, що життя усіх людей безповоротно змінилося. Але безболісно пристосуватися до змін - задача не з легких Фото: instagram.com/klopotenko/

Кулінар 33-річний Євген Клопотенко розповів українцям, як пережити теперішній непростий час.

Слушною порадою, якою керується сам, поділився в Іnstagram.

Зірковий повар визнав факт того, що життя усіх людей безповоротно змінилося. Але безболісно пристосуватися до змін - задача не з легких. У Клопотенка є дуже легкий і дієвий спосіб це зробити.

"Зітріть свою бісову пам'ять. Вона вам тільки заважає. Уявіть, що ви тільки-но народилися. Вам десь місяць, ви смокчете материнське молочко та лишень починаєте знайомитися зі світом. Забудьте досвід минулого та будуйте своє життя наново. Не чиніть опір та не сприймайте те, що відбувається, як щось аномальне. Прийміть нові правила гри, начебто так було завжди. Вам стане простіше, бо ви стерли внутрішні бар'єри, зіткані із суму за минулим життям. Вас більше не буде лякати навколишнє середовище. Ви готові сказати долі "агов, бітч, можеш робити що хочеш - мене це тільки розважає". Тепер ви невразливі та відкриті до змін. Вчіться говорити та ходити", - написав чоловік.

Євген переконаний, що криза на краще змінить українців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рюмсав від щастя і нереального смаку: Клопотенко розповів, як знімався у фільмі про борщ

"Ми станемо ще більше українцями. Бо ми обнулилися. Ми по-новому сприймаємо країну. Бачимо її сучасною і незалежною. Оскільки я наново народився, то єдине, чого я хочу - любити свою матір. А Україна - це моя матір", - написав гуру кулінарії.

Шанувальники Клопотенка відгукнулися на пост численними коментарями.

"Як гарно сказав. Любити свою матір-Україну. Це правда, ми всі обнулились", "Євгене, дякую. Міцно обіймаю за ці влучні слова! Такі, як ви, вкладають день за днем цегли в Україну, ту Україну, якою вона є насправді!", "Дай вам Бог міцного імунітету", "Дякую Вам за ці слова! Глибинні й такі зараз потрібні", "Чудово написано, Україна також моя мати і я її сильно люблю! І Вас Євгене також за те ,що любите Україну!", - написали підписники.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Наше життя змінилося - це факт. Як безболісно пристосуватися до цього? Якщо чесно, то це ізі. Зітріть свою бісову пам'ять. Вона вам тільки заважає. Уявіть, що ви тільки-но народилися. Вам десь місяць, ви смокчете материнське молочко та лишень починаєте знайомитися зі світом. Забудьте досвід минулого та будуйте своє життя наново. Не чиніть опір та не сприймайте те, що відбувається, як щось аномальне. Прийміть нові правила гри, начебто так було завжди. Вам стане простіше, бо ви стерли внутрішні бар'єри, зіткані із суму за минулим життям. Вас більше не буде лякати навколишнє середовище. Ви готові сказати долі "агов, бітч, можеш робити що хочеш - мене це тільки розважає". Тепер ви невразливі та відкриті до змін. Вчіться говорити та ходити. ⠀ Як теперешні умови вплинуть на майбутнє? Думаю, ми станемо ще більше українцями. Бо ми обнулилися. Ми по-новому сприймаємо країну. Бачимо її сучасною і незалежною. ⠀ Оскільки я наново народився, то єдине, чого я хочу - любити свою матір. А Україна - це моя матір. ———— Ph: @bogdan_perfilyev

Публикация от Ievgen Klopotenko (@klopotenko)

Вранці не хочеться готувати. Тим більше, у вихідні. Тоді в хід ідуть сендвічі та бутерброди. Є небанальне рішення - тости з редискою. Швидкі, прості, оригінальні й обов'язково смачні. Оригінальні на смак тости з авокадо або редискою. Їх смак підкреслює терпкість лимонної цедри і м'ятна свіжість. Їх рецепти дав відомий кухар Євген Клопотенко.

Зараз ви читаєте новину «Обнулитися і любити свою маму: зірковий кулінар дав рецепт подолання кризи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути