пʼятниця, 15 липня 2011 15:52

Ніна Матвієнко вперше сіла за кермо, коли посварилася з чоловіком

Ніна Матвієнко вперше сіла за кермо, коли посварилася з чоловіком

Українська співачка Ніна Матвієнко вперше сіла за кермо у 57 років.

"Ніхто не хотів мене підкинути. Зробить це раз-два-три, а потім дотинає. І чоловік, і донька, що в них нема часу. Всі спішать: в сина проблеми, він спішить, в чоловіка проблеми — він спішить. А в мене горить. Таксі не прийшло і через деякий час, коли мені вже геть в притик пишуть: "На жаль, на ваш район немає машин". От я так і навчилася з горя", - розповіла у коментарі Gazeta.ua співачка.

Перший раз сіла за кермо, коли посварилася з чоловіком.

"Мали їхати до когось на день народження і ми з чоловіком за щось зчепилися і він розсердився. Каже: "Я з тобою не поїду". Я йому кажу: "Добре, ти не їдеш, то я поїду". А він знав, що я сама не поїду, бо боюсь. А я поїхала. І як поїхала — так і поїхала. Відразу потрапила в затор. А в заторі дуже добре їхати: натис на гальма і стоїш. І так я потихеньку доїхала в Биковню. Я ж з чоловіком їздила, тому знала, що і як", - зазначали Ніна Митрофанівна.

Зараз співачка їздить лише по тих дорогах, які знає.

"Їжджу там, де знаю, як їхати. Коли заїжджаю в центр, машину ставлю біля філармонії і пішки іду гуляти. А коли йду отримувати пенсію — ставлю машину біля Головпоштампу. Все життя там отримувала пенсію. На картку не хочу, щоб кидали. Бо ніколи не дають стільки грошей, як мені треба. Їм треба дзвонить, доказувати, казати якийсь свій пароль, а потім випрошувати свої гроші. О ні. Мені треба всі і відразу. З грошима не дружу. Як прийшли — так їх тут же і немає. Це не то, що розкидаюся. Мені треба закрити всі дірки. В мене п'ятеро душ в хаті. То в когось день народження, то похорони, бензини і їжа. Вже навіть не рахую", - підсумувала Ніна Матвієнко.

Зараз ви читаєте новину «Ніна Матвієнко вперше сіла за кермо, коли посварилася з чоловіком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути