Ексклюзиви
середа, 15 вересня 2021 23:46

"Ніколи не скаржуся": Шеннен Догерті розповіла, як живе з раком 4-ої стадії

Американська акторка 50-річна Шеннен Догерті розповіла про життя з онкологічним захворюванням. Два роки тому в неї діагностували четверту стадію раку з метастазами. Але зараз зірка налаштована встановити рекорд та якнайдовше прожити з цією хворобою. Пише People.

Автор: instagram.com/theshando
   Два роки тому в Шеннен Догерті діагностували четверту стадію раку з метастазами
Два роки тому в Шеннен Догерті діагностували четверту стадію раку з метастазами

Шеннен зізналася, що прагне змінити ставлення суспільства до онкохворих.

"Я відчуваю, що в моєму більш публічному житті, яке я відділяю від акторського життя, на мені лежить відповідальність. Вона полягає в тому, щоб говорити про рак та, можливо, більше навчати людей. Потрібно доносити до них, що люди з четвертою стадією - дуже активні", - сказала Догерті.

Зірка зазначила, що ніколи не скаржиться.

"Мій чоловік каже, що по мені взагалі не видно, що в мене рак. Я ніколи не скаржуся. Ніколи взагалі про це не говорю. Зараз це частина життя", - додала акторка.

Автор: instagram.com/theshando
  Шеннен Догерті прославилась на весь світ завдяки ролі  Бренди Волш в серіалі «Беверлі Гіллз, 90210»
Шеннен Догерті прославилась на весь світ завдяки ролі Бренди Волш в серіалі «Беверлі Гіллз, 90210»

Догерті наголосила, що не збирається складати список речей, які треба встигнути здійснити до кінця життя.

"Я просто вважаю, що в моїй конкретній ситуації складати такий список було би химерно, це означало би, що я наче намагаюся повикреслювати якісь пункти, доки мій час не збіг. Я схиляюся до того, що не буде жодного списку, оскільки я збираюся стати людиною, яка проживе з раком найдовше. Якщо я маю назвати якийсь пункт списку, то це буде просто "жити". Ось який зараз єдиний пункт", - додала зірка.

В Шеннен Догерті вперше виявили рак грудей у 2015-му. У лютому 2020 року в ефірі ток-шоу Good Morning America Догерті розповіла про те, що хвороба повернулася і тепер вона на четвертій стадії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Бажав здохнути від раку шлунка" - блогерка Саша Пустовіт розкрила правду про "ідеальні" стосунки з чоловіком

Акторка Шеннен Догерті прославилась на весь світ завдяки ролі Бренди Волш в серіалі "Беверлі Гіллз, 90210". Її наступна визначна роль — Прю Галлівел в серіалі "Усі жінки — відьми".

Зараз ви читаєте новину «"Ніколи не скаржуся": Шеннен Догерті розповіла, як живе з раком 4-ої стадії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути