Ексклюзиви
вівторок, 02 жовтня 2012 16:26

Миколу Баскова звільнили з театру

Миколу Баскова звільнили з театру
Співак з 2010 року не з'являвся на роботі Фото: ИТАР-ТАСС

"Золотий голос Росії" Микола Басков був звільнений з театру в Республіці Марій Ел. Як з'ясувалося, за півтора сезони "натуральний блондин" жодного разу не з'явився на роботу.

Серед низки різних розважальних передач на телебаченні, корпоративів, презентацій, заходів та вечірок Микола Басков зовсім закрутився і так жодного разу не з'явився на сцені театру опери та балету в Йошкар-Олі. У підсумку керівництво театру вирішило не продовжувати терміновий договір з Миколою Басковим. Відомий російський співак отримав за весь час співпраці з театром 61 тисячу рублів заробітної плати.

Як з'ясувалося, "золотий голос Росії" не з'являвся на робочому місці досить тривалий час - аж з 2010 року. Саме ця обставина і стала офіційною причиною звільнення артиста.

За словами дирекції, договір був укладений близько семи років тому, терміном його закінчення значилося 10 серпня 2012. Однак артист не написав заяву про продовження і не з'являвся в театрі півтора сезони, тому керівництво вирішило розірвати договір в односторонньому порядку. Як стверджують працівники театру, весь цей час "натуральний блондин" отримував зарплату - 3400 рублів на місяць.

"Микола - дуже світла людина, він може підняти будь-який театр, але співпрацювати таким чином ми далі не можемо. Про звільнення ми його повідомили в письмовому вигляді, відповіді від Баскова поки немає", - повідомив художній керівник театру опери та балету Республіки Марій Ел Костянтин Іванов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Микола Басков закотив істерику в ресторані

Сам Микола Басков так прокоментував своє звільнення: "Дійсно, я числився в цьому театрі і мав брати участь у його постановках. Навіть отримував зарплату - близько 6000 рублів на місяць. Але через свою завантаженість я фізично не встигав там з'являтися. Я думаю, що керівник театру Костянтин Іванов це розуміє. Так, ось такий я необов'язковий артист. Але зі свого боку хочу пообіцяти, що, коли в Марій Ел відкриється новий театр, обов'язково приїду і з задоволенням виступлю на його відкритті!"

Зараз ви читаєте новину «Миколу Баскова звільнили з театру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути