вівторок, 11 вересня 2012 17:02

"Коля сумує за сином" - Волочкова про Баскова

"Коля сумує за сином" - Волочкова про Баскова
Балерина захотіла будинок на Криті Фото: storystar.ru

Дочка Анастасії Волочкової в цьому році пішла в перший клас. Частину речей до школи балерина для дочки купила в Греції. Про це вона розповіла Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"Частина речей, які були необхідні, купили в Греції на Криті. Ми відпочивали там влітку. І мені, чесно кажучи, там так сподобалося, що я захотіла там купити собі будинок. А частину одягу купували вже в Москві. Звичайно ж матусі спасибі. Вона доклала максимум зусиль. Можу сказати, що портфель подарував тато", - поділилася Волочкова.

Балерина розповіла, що її друг Микола Басков готує до 7-річчя її дочки в подарунок сукню.

"Він мені подзвонив, як раз коли я була на Криті, запитав всі розміри, я йому все прислала. Так що чекаємо якогось шедевра", - зізналася Волочкова.

За словами балерини, Баскова так тягне до її дочки через смуток за своїм сином від першого шлюбу, з яким він не має можливості бачитися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анастасія Волочкова закрутила роман з танцюристом

"Я навіть десь відчуваю, що він трошки сумує звичайно, тому що його син, я думаю, вже на наступний рік піде скоріше всього в перший клас. Але Коля не може цього бачити. Він дуже переживає. А з Арішею вони так подружилися, прямо близько-близько", - зазначила вона.

Зараз ви читаєте новину «"Коля сумує за сином" - Волочкова про Баскова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути