понеділок, 27 серпня 2012 10:32

Анастасія Волочкова парилася в лазні Мадонни

Анастасія Волочкова знову порадувала своїх численних шанувальників новими банними знімками. На цей раз балерина оголилася в лазні співачки Мадонни.

Щоб підтримати у публіки інтерес до своєї особи, блондинка регулярно оголюється і на пляжі і в лазні, а після публікує фото в своєму Тwitter. Настя нещодавно повернулася з Криту, де провела кілька днів у товаристві мами і доньки Аріши.

Повернувшись до Москви, балерина відправилася в російську лазню. Фотографії з місця вона, зрозуміло, опублікувала у своєму блозі. На нових знімках в стилі ню Анастасія постала повністю оголеною, сором'язливо прикриваючи видатні місця тільки банними віниками.

Попарившись в лазні, Волочкова написала скромний коментар про свої приємні відчуття: "Чарівна лазня тепер у клубі Мадонни!! Розкішна вітальня у лазні. Попарилась на славу". Після чого повідомила про плани на найближче майбутнє.

Як виявилося, зірка готує до школи свою дочку Арішу. У цьому році дівчинка стане першокласницею, додавши своїй зоряній мамі нових клопотів. Адже в недалекому майбутньому на Настю чекає перевірка домашніх завдань дочки.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Анастасія Волочкова сіла на шпагат просто на воді

Між тим Анастасія Волочкова тільки цієї зими, перебуваючи на відпочинку на Мальдівах, розмістила в своєму мікроблозі кілька досить провокаційних знімків. Спочатку Анастасія викладала фотографії більш ніж цнотливі: небо, пляж, дочка Аріша, потім вже і сама балерина, але в купальнику або в халаті або взагалі на заняттях в тренажерному залі. Тоді шанувальники засмутилися.

І ось Анастасія, витримавши ефектну паузу, таки опублікувала фото, на якому постала топлес (може, і повністю голою, ніхто не знає - інші частини тіла в кадр не потрапили). На знімку балерина грайливо прикривається пальмовим листком, який, втім, нічого не приховує від цікавих очей, а лише підкреслює округлості артистки.

Зараз ви читаєте новину «Анастасія Волочкова парилася в лазні Мадонни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути