понеділок, 11 червня 2012 15:54

Українські політики виручали Анастасію Волочкову приватними літаками

Українські політики виручали Анастасію Волочкову приватними літаками
Балерина не може жити без чоловічої уваги Фото: dni.ru

У Анастасії Волочкової в Україні є кілька бойфрендів. Про це балерина розповіла Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"Я не рахую чоловіків, я не можу рахувати емоції. Я просто вільна жінка, тому я дозволяю собі романтичні подорожі, романтичні історії. Вони дають мені життя. Я просто можу сказати, що є люди, які намагаються це приховати і зробити вигляд, що у житті всі такі ангели. Я - не ангел. Я дозволяю радіти собі, я емоційна людина. Я не можу без близькості. Без чоловічої уваги я дійсно не уявляю свого життя", - підкреслила Волочкова.

Крім того балерина розповіла, чим її дивували українські олігархи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волочкова хоче зробити зі своєї доньки співачку

"Доставляли мені літаки приватні з кошиками квітів. Це вже не первинно в моєму житті. Але мені було дуже приємно. Я люблю знаки уваги. Я люблю, коли за мною надсилають дуже красиву машину і в ній знаходиться сюрприз. До речі деякі політики вашої країни допомагали під час мого туру, розуміючи, що у мене концерти щодня і я не можу величезну кількість кілометрів проїхати на машині так, щоб не втомитися і встигнути до концерту, вони дійсно виручали приватними літаками. Це було не заради задоволення або якогось приколу, це була реальна людська підтримка, яку я не зможу забути", - зазначила Волочкова.

Зараз ви читаєте новину «Українські політики виручали Анастасію Волочкову приватними літаками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути