середа, 11 липня 2012 18:04

Волочкова на Криті не роздяглася, але заінтригувала чоловіком
5

Фото: Фото: Twitter Анастасії Волочкової

Балерина Анастасія Волочкова повернулася з відпустки, яку провела на Криті. Судячи з усього, відпочинок вдався.

Спекотна блондинка змінила звичні Мальдіви на Грецію і порадувала численних шанувальників черговою фотосесією на пляжі. Анастасія, як водиться, виклала у своєму Twitter фотографії.

Вона приїхала на відпочинок разом з мамою та донькою Арішою. Проте один зі знімків заінтригував відданих шанувальників балерини. Настя опублікувала фотографію з солідним чоловіком. При цьому під нею стоїть підпис: "Мій критський романтичний друг!! Маноліс".

Поки віддані шанувальники зірки ламають голову, які стосунки пов'язують зірку і цього солідного чоловіка, Волочкова зберігає гробове мовчання. Однак все ж розповіла, що на Крит відправилася не випадково.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анастасія Волочкова не наважилася роздягнутися на відпочинку

"Анастасія і Аріадна - грецькі імена. Тому на Крит ми вирушили не випадково, хотіли на власні очі побачити історичні місця божественної краси", - розповіла балерина.

"Мама щодня готувала нам смачний ланч. Страшно зізнатися, вона варила нам яйця в електричному чайнику, у нас їх було два. В одному ми кип'ятили воду, а в іншому варили яйця ..." - продовжила Анастасія. При цьому зазначила, що ранкова розтяжка залишалася обов'язковим пунктом в її графіку.

Анастасія щодня відвідувала спортзал і робила спеціальні вправи. А після фізичних навантажень одягала купальник і відправлялася на пляж - плавати в морі і фотографуватися.

Зараз ви читаєте новину «Волочкова на Криті не роздяглася, але заінтригувала чоловіком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути