середа, 05 вересня 2012 09:32

Анастасія Волочкова закрутила роман з танцюристом

Анастасія Волочкова закрутила роман з танцюристом
Молодий чоловік був давно закоханий в балерину Фото: ИТАР-ТАСС

Відома балерина Анастасія Волочкова зустрічається з артистом з її підтанцьовки. Так, гламурна блондинка нещодавно сходила з ним на побачення. Після того як Волочкова та її трупа виступили на "Крим Мюзік Фесті", який відбувся в Ялті, Анастасія та один із танцівників відправилися в ресторан на березі моря.

Молодий танцюрист з трупи Волочкової, будучи давно закоханим у Анастасію, вирішив влаштувати їй сюрприз і після концерту відвів в затишний ресторан з видом на море. Чоловік замовив для своєї коханої пляшку дорогого білого вина і кальян. Волочкова просто не змогла відмовитися від такої привабливої пропозиції.

"У нас часто бувають знаменитості в цей час року. Для Анастасії заздалегідь забронювали столик на двох, у нас найбільший вибір вина на узбережжі. Молодий чоловік замовив для Волочкової колекційну пляшку Шаблі", - поділився менеджер ресторану. Повідомляється, що вечір Волочкова та її новий шанувальник закінчили разом, молодий чоловік провів балерину до готелю, в якому вони разом зупинилися.

Між тим тільки нещодавно з'явилася інформація, що Анастасія Волочкова повернулась до колишнього чоловіка, бізнесмена Ігоря Вдовіна. Вони з дочкою Аріадною і матір'ю Насті відпочивали на Криті. Папараці зробили кілька знімків Волочкової та Вдовіна, на яких неозброєним оком видно, як колишнє подружжя поводяться немов воркуючі голубки: то Ігор ніжно потре спинку Анастасії, то дбайливо потримає її у воді, то м'яко зробить розслабляючий масаж. Мало того, є фотографія, де парочка зливається в пристрасному поцілунку.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Анастасія Волочкова прийшла до дочки на 1 вересня в шубі

Сама Волочкова так прокоментувала провокаційні знімки: "Я спеціально оселилася в такому прекрасному відокремленому місці, щоб ніхто нас не побачив. Ігор не публічна людина, він не хоче, щоб його фото з'являлися в пресі. Дайте нам побути удвох!"

Зараз ви читаєте новину «Анастасія Волочкова закрутила роман з танцюристом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути